Wind en andere zaken

Er is er weer eentje klaar, ik ben tevreden. 

De opbrengst bij verkoop gaat nu niet meer naar Rita maar is voor mezelf, ik heb dus gelijk de prijs maar verdubbeld. Die potloden en papier zijn duur en ik zit er toch gauw een week aan te kleuren.

Rabin en Rita staan nu alleen nog bij de links, dus niet meer een aparte met het fotootje van Rita. Natuurlijk blijven we hun gewoon volgen, Joop gaat er volgend jaar tenslotte ook nog gewoon naar toe.

De foto's doen het zo langzamerhand weer, deze staan weer 'gewoon' bij Photobucket, ik ben nu eenmaal fan en als dat wegvalt ligt toch alles in duigen. Het duurde in elk geval geen weken en alles komt altijd netjes terug, waar vind je dat nog tegenwoordig.

Vanmorgen geen rondje, ik wilde eerst de tekening afmaken en dat kon nu. 

Vanmiddag wel een rondje langs de haven van Bommenede waar de wind dwars op stond, geen pretje, het haventje lag ook niet erg vol. Wel stonden er een stuk of wat campers.

Veel meer verkeer in de polder dan de afgelopen tijd. Ik denk toch dat ik in die zeven kilometer misschien wel tien auto's tegenkwam en een stuk of vier campers, een brommer, een paar fietsers en 4 andere wandelaars.

Ria Zaterdag 23 Mei 2020 at 3:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Heel langzaam komt alles weer op gang, Voor mij hoeft die drukte niet meer.

Sjoerd, (URL) - 23-05-’20 21:55
Jan K. alias Afanja

We moeten maar zien hoe het zich zal ontwikkelen als vanaf juni de horeca weer open gaat. Daar komt dan als het goed gaat in juli het sanitair op campings bij. Ik ben er niet gerust op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-05-’20 01:14
John

Hier is het ook veel drukker dan de afgelopen weken en dat is best jammer. Goed papier is duur ja, net als goeie potloden.

John, (URL) - 24-05-’20 08:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.