Cadeautje

De oude rotan stoeltjes vielen nu toch wel bijna uit elkaar, wat mij betreft hadden ze deze zomer nog wel mee gekund, maar ik weet dat ik Joop daar geen plezier mee zou doen. Ik deed mezelf dus eens een paar nieuwe cadeau. Ze worden nog steeds gemaakt, erg degelijk ook en om het af te maken deed ik er ook nog een tafeltje bij. Het staat prachtig! Daar worden we allebei blij van.

Onder de trap was het sinds de dood van Didi ook erg kaal en ik besloot een rieten mand in plaats van haar kussen neer te zetten, die bestelde ik er ook gelijk bij, dat kwam goed uit want dan hoefde ik geen verzendkosten te betalen....

Ik doe er wat extra voorraad in, veel keukenkastruimte heb ik niet en in  de bovenste kastjes zie ik niet goed wat er staat zonder op een stoel te gaan staan. Een extra pak rijst, koffie en pasta en zo, potje bruine bonen, zulke dingen. Het staat gezellig, ik ben er erg blij mee. Waar een mens toch al niet gelukkig van kan worden.

De klaprozen staan een stukje verderop aan de dijk. Het is zo mooi overal, al is het wel jammer van de harde wind, de bloemen wapperen teveel om er van dichtbij foto's van te maken, maar verder is het wel lekker wandelweer! Dagelijks twee rondjes hou ik lekker vol. Joop fietst! Het gebeurde van afgelopen week, verdwijnt weer geleidelijk aan naar de achtergrond.

Ria Zondag 31 Mei 2020 at 11:37 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Irene

Dat staat erg goed. Ik ben ook altijd zo blij als Roel ergens een handig haakje maakt, of met een nieuw kussentje of zo.

Irene, (URL) - 31-05-’20 19:29
Ina

Die stoeltjes staan weer reuze gezellig. Ik kom snel weer eens aanwaaien voor thee of zo.

Ina, - 31-05-’20 20:44
ria

@Ina: gaan we doen!

ria, (URL) - 31-05-’20 21:50
Jan K. alias Afanja

Netjes allemaal hoor. Zo kunnen jullie de zomer wel in.
jammer dat de klaprozen dat niet mee zullen maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-06-’20 00:47
John

Jullie hoekje in de tuin ziet er ook erg gezellig uit, Ria. Die stoeltjes, het brengt me op een idee.
Zo’n rieten kist hebben we hier ook. Handig voor wat dekens.

John, (URL) - 01-06-’20 09:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.