Bezigheden

Het waaide al behoorlijk vanmorgen en dat het niet meeviel zie je wel aan zijn gezicht, maar als beloning zaten er lekkere appelflappen in de fietstas. Soms treffen we elkaar onderweg zoals vanmorgen en toevallig liep ik met mijn fototoestel in de hand, zodoende.

En omdat de bananen op waren wandelde ik vanmiddag naar Brouw, in de flink aangewakkerde wind. Die bananen waren vanmorgen ook al op en Joop haalde de appelflappen in dezelfde winkel... maar ja bananen wegen best door in je fietstas, dat merkte ik ook aan mijn rugzak, waar natuurlijk ook nog weer een paar andere boodschappen bij kwamen.

Er is weer een behoorlijk rare tekening uit mijn potloden gerold. Volgende keer zal ik beter mijn best doen, al doe ik dat eigenlijk altijd al. Het is niet anders, er komt vanzelf een keerpunt.

Ria Zaterdag 06 Juni 2020 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Appelflappen en bananen… Fruitig weekendje zijn.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’20 20:09
ria

Ja we zitten nu aan het geperste en gerijpte druivensap :-D

ria, (URL) - 06-06-’20 20:59
John

Het waaide zeker behoorlijk. Ik had in de ochtend de parasol al veiliggesteld want of het echt zwaar ging stormen wist ik niet. Ik ga een enkele keer op de fiets om wat boodschappen in Heinkenszand, maar idd, fietstassen vol is toch anders fietsen.

John, (URL) - 07-06-’20 08:43
Margo

John, fietsen op een elektrische fiets is ook zo zwaar.

Margo, - 07-06-’20 12:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.