Op de koffie

Een ochtendrondje voor mij en Joop ging op jaarlijkse controle in het ziekenhuis in Goes. Alles goed meneer, u kunt weer een jaar vooruit en dan bedoelen ze zijn meetapparatuur voor het meten van de bloedwaardes.

Vanmiddag gingen we eens op de koffie bij de mevrouw die de scootmobiel van Joop kocht, ze woont vlakbij en had het bij de koop al gezegd dat we eens op de koffie moesten komen.

Vorige week belde ze. We hebben gezellig zitten kletsen over vanalles en nog wat en nu blijkt dat Joop haar huis vijfendertig jaar geleden, samen met zijn toenmalige vriend heeft verbouwd. Hij weet nog wel van de verbouwing, maar toen hij de keuken en badkamer zag,  die hij toch geïnstalleerd heeft zei het hem niets.

Ze kocht de scootmobiel omdat ze slecht ter been is en ze heeft een hondje, er kwam een meisje om hem uit te laten en nu heb ik gezegd dat ik dat ook weleens wil doen, dus ja... hihi. 

Ria Donderdag 11 Juni 2020 at 7:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Irene

Hoezo jaarlijkse controle als er niks gecontroleerd wordt?
En: aha. Een hondje :-)

Irene, (URL) - 11-06-’20 20:53
ria

@ Irene: Dat is bij de trombosedienst. Joop meet altijd zelf zijn bloedwaardes, of het dun genoeg is. Daar heeft hij een apparaat voor en dan wordt gekeken of dan van hem nog overeenkomt met hun waardes en hij krijgt nieuwe staafjes mee, het gaat dus meer om het apparaat. Ik pas het even aan, dat is beter

ria, (URL) - 11-06-’20 21:29
Sjoerd

Alles staat weer goed op de rails zie ik al…

Sjoerd, (URL) - 12-06-’20 07:58
John

Ah leuk, je kunt weer af en toe met een hondje lopen :) Leuk om zo mensne te leren kennen.

John, (URL) - 12-06-’20 08:06
Jan K. alias Afanja

Ha mooi, dat gaat weer een vertrouwd beeld opleveren daar in de buurt. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-06-’20 11:26
Dhyan

Ria een leenhond is ook leuk. Wel het plezier maar niet de zorgen.

Dhyan, - 13-06-’20 17:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.