Kijken en koken

Wisselend bewolkt noemen ze dat, of hier en daar een bui, dat kan ook. Mooi is het zeker, vooral als het droog blijft natuurlijk. Ik heb weer genoten vanmorgen, negen kilometer in de benen en zeker fijn om dat 's morgens gelijk al te doen merk ik nu. gewoon na de koffie gelijk de deur uit.

En dan klik ik maar wat in de rondte, zeker in dit seizoen met dit weer valt er genoeg te klikken.

Het is niet mijn streven de prachtigste foto's te maken. Natuurlijk valt de één mooier uit dan de andere maar vooral bij zo'n wandeling gaat het mij meer om de sfeer en het laten zien van wat ik zie. 

En dan heb ik nog de hele middag om een beetje te rotzooien, lekker buiten koffie en thee en gewoon wat dingen doen die nu eenmaal moeten.

 Wil je de rest van de foto's ook zien dan kan dat op Instagram en af en toe op Facebook

Lekker pasta gemaakt vanavond, goed gelukt! Koken lukt ook de ene keer beter dan de andere. Ik kijk tegenwoordig voor het slapen gaan vaak filmpjes over koken, best leerzaam en misschien als je maar vaak genoeg kijkt....

Ria Donderdag 18 Juni 2020 at 6:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ik vind altijd dat foto`s zijn om naar te kijken. En een strakblauwe lucht vind ik het mooist.

Renesmurf, (URL) - 18-06-’20 22:58
John

Gister typte er iemand op mijn weblog dat ik eens vaker door de knieën moet als ik een foto maak, of meer naar m’n hoek kijken. Als ik dat moet gaan doen maak ik geen foto meer vrees ik.
Foto’s van Zeeuwse polders zijn gewoon altijd goed :D

John, (URL) - 19-06-’20 08:23
Sjoerd

Kookfilmpjes kijk ik ook wel eens als ik met alles klaar ben. Ik moet alleen oppassen dat ik daardoor honger krijg…

Sjoerd, (URL) - 19-06-’20 08:26
Jan K. alias Afanja

Helemaal niet verkeerd om op een dag met zulke mooie stapelwolken maar wat in de rondte te klikken. Zo kan ik er ook nog wat van zien. Hier was de gisteren tot halverwege de middag loodgrijs en was het voortdurend miezerig. Gelukkig schijnt ook hier de zon nu weer. Maar veel warmer dan de huidige 20 graden hoeft het voor mij niet te worden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-06-’20 11:46
Margo

Prachtige foto’s! Heb je wel eens een foto gestuurd naar het weer journaal?
(Ik weet niet waarom mijn avatar niet meekomt)

Margo, - 20-06-’20 08:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.