Genoeglijk

Helemaal links op de foto de bloemen waarvan ik de laatste dagen een foto plaatste. Ze zijn nu wel over hun hoogtepunt heen en er komen er nog wel een paar, maar wat ik wil laten zien is dat als je ze zo ziet staan ze eigenlijk niets voorstellen. Dit staat aan de zijkant van de garage.

De bakken aan de voorkant zijn eigenlijk het hele jaar leuk, ze wisselen met de seizoenen en tot nu toe loopt dat leuk op, nooit gedacht dat ik daar zoveel plezier aan kon beleven. Daar bij de eendjes aan de voorkant komt er een kruipertje door de stenen heen, daar komen prachtige paarsblauwe bloemetjes in, ik laat ze lekker groeien.

Nog een beetje geveegd vanmorgen na het wandelen en de geraniums verzorgd, ik zou tenslotte visite krijgen was me gisteravond beloofd.

We waren het tweede bezoekje al van Janny en Freek deze dag en ze vinden het dan wel lekker om even te wandelen en omdat ik beloofd had met Paule te wandelen vanmiddag kwam dat best goed uit, zo kon Janny ook eens kennis maken.

Heerlijk utgewaaid daar mankeerde het niet aan vandaag en bovendien weer eens even lekker gekletst en gelachen met mijn grote zus.

Ria Vrijdag 03 Juli 2020 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

twee reacties

John

Met planten bezig zijn is leuk, net al wandelen/lopen, en lekker kletsen ook natuurlijk.

John, (URL) - 04-07-’20 08:52
Jan K. alias Afanja

‘t Staat er ondanks het matige zomerweer lekker fleurig bij, Ria.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-07-’20 22:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.