Gevoelig onderwerp

Nieuwe tekening.

Omdat de meerderheid er toch nogal sceptisch tegenover staat (ik had niet anders verwacht)  ga ik niet verder in op mijn bezoek aan de Andere Wereld van afgelopen week. Ik wil wel zeggen dat het me goed heeft gedaan en dat ik van plan ben binnenkort weer te gaan. En wie weet als ik het eens onder woorden kan brengen...

Het heeft vooral ook hiermee te maken en als je niet anders kan zeggen dan 'iedere gek heeft nu eenmaal zijn gebrek' of zoiets, zeg dan maar niets.

Het zit diep en er zijn me dingen overkomen, zo ligt het kort gezegd en dan is het fijn praten met iemand die weet hoe het zit. Die schouder is echt maar bijzaak.

Ria Zaterdag 11 Juli 2020 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Irene

Ben je mal, je kunt toch gewoon zeggen wat jij wil? Ook als er mensen zijn die er anders over denken. Je probeer toch ons niet te overtuigen en wij jou niet. Het is jouw leven, en juist fijn dat je iemand weet met wie je goed kunt praten.

Irene, (URL) - 11-07-’20 20:18
Dhyan

Je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt. Als het helpt wat kan jou het dan schelen ook al lacht de hele wereld je uit. Jij bent de laatste die lacht.

Dhyan, - 11-07-’20 20:41
Ellen

Ik heb even je blog gelezen waarin je naar verwijst. Ook wat info over Hsp gelezen. Wie ben ik om een oordeel te geven over je aanpak van je problemen. Het gaat erom of jij er baat bij hebt. En dat is het belangrijkste.

Ellen, - 11-07-’20 21:56
Heleen

Even een heel andere reactie: wat een prachtige foto is de laatste. Daarvoor ben je door je knieën gegaan denk ik zo. Zolang je alleen voor een foto door je knieën gaat is het goed!!

Heleen, - 11-07-’20 22:12
Sjoerd

Ik heb het al eerder gezegd. Als je je er goed bij voelt, zeker doen…

Sjoerd, (URL) - 11-07-’20 22:38
John

Waarom zou iemand nou zo schrijven… Vaak helpen dit soort dingen beter dan een pilletje maar de meeste mensen denken daar anders over. Trek het je niet te veel aan, sommige mensen weten niet beter of ze drukken zich echt verdomde slecht uit.

John, (URL) - 12-07-’20 08:35
Ria

Dat was ook maar bij wijze van spreken John.
Dank jullie wel voor de opbeurende reacties.

Ria, (URL) - 12-07-’20 10:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.