Fanatiek

Het was alweer een tijdje geleden, maar ik fietste weer eens vandaag. Even om groente op Noordgouwe. Het is nu niet meer vreemd of zo, alleen als er een auto moet passeren vind ik het nog wel eng en wiebel een beetje, of is dat normaal? Dat ben ik vergeten. 

Vanmorgen haalde ik weer een kilo pruimen in de Bosweg, dan gaan er onderweg al een paar doorheen en zo in de loop van de dag wordt de schaal leger en leger... eigenlijk kan ik beter een pond tegelijk kopen... 

Vanmiddag toen de schaduw in de tuin was, gaf ik de planten water er was een spin die op de vlucht ging , hij had een grote bal met eitjes bij zich, arm beest. Wel schrikken als je van dichtbij een foto aan het maken bent en hij begint opeens te lopen...

Joop fietst er lustig op los. Lange wandelingen zal nooit meer iets worden, de linkervoet blijft een zwakke plek, maar fietsen gaat steeds beter!

Je bent fanatiek of niet hè, dat gaat nooit over.

Ria Zaterdag 18 Juli 2020 at 6:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Lopen door Kathmandu wordt dus ook niets meer…

Sjoerd, (URL) - 18-07-’20 21:39
ria

@Sjoerd : Tsja….

ria, (URL) - 18-07-’20 23:21
John

Fietsen is ook net zo leuk als lopen, alleen anders en je komt verder. En je conditie gaat natuurlijk op een andere manier vooruit.

John, (URL) - 19-07-’20 08:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.