Vlieg en andere uren

We waren vroeg op vanmorgen want er was een vlieg die van het ene naar het andere hoofd hopte, we zeiden nog dat hij weg moest gaan maar jaa.... toen waren we al een tijdje wakker.

Omdat er vragen over foto's van gisteren waren besloot ik dat rondje nog maar eens te doen, wel een wat ingekorte versie. Het was heerlijk, er was zon en het was nog niet warm. 

Een echt wandeltempo kan ik mezelf nog steeds niet aanwennen, de paden op de lanen in,  dat hoef ik echt niet te zingen. 

Ik wandel en kijk, sta eens stil en loop weer verder, oh een vlinder... even mijn fototoestel pakken en zo sukkel ik voort.

We stapten tegelijk de deur uit en kwamen ook samen weer thuis.

Ik had toen 7.39km gelopen en Joop 23,52km gefietst in 1.40u

De tarwe is rijp, op veel plaatsen ligt het vlas al plat en dan gaat het wel heel snel allemaal, de polder is nu nog op zijn mooist met al die kleuren.

Vanmiddag nog een rondje Veerhoek, ik heb mijn kilometers weer gemaakt vandaag.

Ria Maandag 20 Juli 2020 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Ellen

Het gaat inderdaad heel snel allemaal. De hei begint al te kleuren en zag vandaag tijdens het fietsen al aardig wat paddenstoelen staan. Maar het is heerlijk “doe” weer.

Ellen, - 20-07-’20 21:15
Sjoerd

Het is inderdaad buitenzijn weer… Mooi die kleuren nu, het gaat naar de herfst…

Sjoerd, (URL) - 21-07-’20 07:50
John

Ja nog even, hier zijn de boeren alweer keidruk met oogsten en maaien. De maand juli is ook alweer bijna voorbij. Sjoerd heeft het al over de herfst, help.

John, (URL) - 21-07-’20 08:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.