Ruilen zonder huilen

Vanmorgen eerst weer om een pondje pruimen, dat lijkt me verstandiger, de helft is dan al op als ik thuiskom, lekker hoor en goed voor de stoelgang zullen we maar denken al heb ik daar zonder pruimen ook nooit problemen mee.

Daarna ging ik even om potgrond en gelijk even naar de Ruiltûûn want daar lagen potten die ik nodig had. De foto hierboven is van tien jaar geleden toen het na de volkstuintjes nog een grote bende was, nu is het een oase van rust, zoals hier onder. 

Echt een geweldig idee, zo vaak gooi je dingen weg waar iemand anders dan misschien weer blij mee is en al had ik nu niets om te ruilen, volgende keer breng ik het daar.

Even heel snel de PLUS in voor brood, ik stond zo weer buiten, erg druk.

Vanmiddag nog een rondje Schenkeldijk en Joop fietste naar Zierikzee voor een 'tussenbril' die klaar was, want dan kunnen je ogen wel 'gepeld' zijn, dan daarna kan er ook weer vanalles mee aan de hand zijn hoor, dan groeit er weer iets overheen of zo en Joop heeft dat dan natuurlijk...

Ria Dinsdag 21 Juli 2020 at 6:29 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Dat is mooi, zo’n ruiltuin. Hier in de buurt is ergens een pluktuin voor verschillende soorten fruit. Moet ik toch eens gaan kijken.

Sjoerd, (URL) - 21-07-’20 20:13
Peter de Ruijter

Leuk Ria, die foto van 10 jaar geleden. Mag ik op https://www.facebook.com/groups/ruiltuun/ een link plaatsen naar jouw blog?

Groeten, Peter

Peter de Ruijter, (URL) - 21-07-’20 21:21
ria

@Peter: ja hoor dat mag.

ria, (URL) - 21-07-’20 21:24
John

Mijn stoelgang is ook prima, maar dat komt omdat we veel bewegen.

John, (URL) - 22-07-’20 08:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.