Het is wat

Zondagmorgen en weer fijn vroeg aan de wandel met het idee van, 'kan het vanmiddag niet vanwege de warmte dan heb ik dit toch maar te pakken'. Joop stapte op de fiets en kwam weer eens met appelflappen thuis, mijn boterhammen sla ik dan maar over.

Het werd niet warm en de wind was zelfs fris, maar vanmiddag toch nog maar een klein rondje. Ik doe dan gewoon lekker een trui aan over mijn gevoelige botten, want die kunnen absoluut niet tegen koude wind. Natuurlijk kom ik dan wel mensen tegen die bijna niks aan hebben.

Het was toch weer zo'n verkleeddag. Ik heb nu eenmaal niets met kleren, je moet ze aan om het niet te koud te krijgen en ze moeten vooral lekker zitten en kleuren vind ik dan ook soms nog wel belangrijk al is dat meestal zwart, of grijs, rood, blauw, groen, best veel dus, maar al jaren hetzelfde, ik hou nu eenmaal niet zo van veranderingen.

We zouden nog even naar de Smisse waar Lou en Bruijnes aan het zingen waren, maar ja dan moet ik wel even uit mijn Adidas broek en toch maar een trui want de wind was nog koud en dat vind ik dan lastig.

Gezellig even een wijntje gedronken op het terras en even bijgepraat met Paul en Muriel en Lou.

We worden allemaal ouder en het is leuk elkaar af en toe even te zien.

Het is wat het is.

Ria Zondag 02 Augustus 2020 at 7:42 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Het was qua temperatuur een behoorlijk verschil met gisteren. Doe mij dan toch maar een zonnetje.

Sjoerd, (URL) - 02-08-’20 21:49
John

Van veranderingen hou ik ook absoluut niet. Dus bij mij ook gewoon bijna altijd hetzelfde. Het werd inderdaad niet warm gister maar dat veranderd wel komende dagen. Dan hebben we weinig kleren nodig.

John, (URL) - 03-08-’20 08:40
irene

Ik zie een vrouw(tje) op een weg waar vroeger bomen stonden maar nu alleen nog bewakingscamera’s. Zal wel aan mij liggen

irene, (URL) - 03-08-’20 10:05
ria

Misschien is het dat ook wel, ik weet het ook niet hoor, maar ik vind hem wel leuk, mooi zelfs, als ik dat zelf mag zeggen. :-)

ria, (URL) - 03-08-’20 18:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.