Los

Vandaag weer een rondje met mijn wandelhondje gedaan. De kinderen en kleinkinderen zijn weer naar huis, bazinnetje geniet weer van de rust rondom haar huis en Paule was best blij me weer te zien.

Het was regenachtig en er hingen buien in de lucht maar toch deden we een fijn rondje. We hebben afgesproken dat ik twee keer in de week kom, de dagen hoor ik nog dat maakt me niet veel uit, maar dan weten we allebei een beetje waar we aan toe zijn en aanpassen kan altijd natuurlijk.

Hij is wel braaf. Ik had dat net gezegd toen hij een hap van iets smerigs nam, "LOS!" riep ik dan altijd tegen Didi en dat deed ze dan ook. Nu riep ik het ook, maar er gebeurde niets... arm beest hij verstaat ook geen nederlands denk ik, alhoewel hij me wel lief aankeek toen ik zei dat hij braaf was.

Ria Maandag 03 Augustus 2020 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Hij moet jouw taal nog leren… Ziet er wel uit als een lief beestje.

Sjoerd, (URL) - 04-08-’20 07:55
Jan K. alias Afanja

Op de laatste foto lijkt hij je toch wat schuldig aan te kijken. Volgens mij wordt het nog wel wat tussen jullie, dankzij je leermethode.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-08-’20 19:42
John

Oh, Bentley heeft daar ook een handje van maar die luistert dan bijna altijd wel.

John, (URL) - 05-08-’20 08:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.