Gortig

Lekker vroeg op vanmorgen, het was heerlijk met een beetje wind.

Paule (het wandelhondje) blaft als ik langsloop. Vanmorgen heb ik bij het hek wel even laten zien dat ik het was en daarna weer doorgelopen, niets gegeven, dat lijkt me geen goed plan. Morgenochtend gaan we weer een rondje doen.

Joop heeft nu wel een nieuw oplaadsnoer besteld, die zijn nog gewoon verkrijgbaar, maar blijft toch zoeken. Er was nog een Curver bak in de garage en daar bleken de Nepalese landkaarten in te zitten die hij ook al jaren kwijt is en foto's. Gewoon nog een onuitgepakte verhuisbox dus uit zijn Scharendijkse kamertje.

Verder ben ik versleten en ik doe niets dan zitten en een beetje kleuren dat gaat dan nog. Begin van de middag ga ik lekker even op bed liggen, vreselijk vind ik dat, helemaal tegen mijn principe, maar wel even lekker. Er was ineens zomaar een uur voorbij.

Er is wat bewolking vandaag en wat wind dat scheelt, maar al met al is het me te gortig hoor.

Ria Dinsdag 11 Augustus 2020 at 6:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Veel is er hier vandaag ook niet gebeurd hier…

Sjoerd, (URL) - 11-08-’20 20:15
John

Nog even en dan is de hitte weer voorbij. Ik vind het echt heerlijk, maar ja, ik ben in de minderheid wat dat aangaat. Ik slaap ook echt gewoon goed.

John, (URL) - 12-08-’20 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.