Naar buiten

Af en toe heb ik zo'n gezondheidsaanval zoals nu, vooral als ik ergens last van heb. Dan lees ik eens iets, want er is natuurllijk over alles wel iets te vinden, voors en tegens, dat ook, maar je pikt er dan uit wat jou eventueel past en bij mij is dat thee en groene blaadjes en gember, want dat spreekt me aan.

Een ander gaat aan de (dure) capsules, want mensen met pijntjes en kwalen daar kan je pas aan verdienen, die willen daarvan af, maar met die artrose gaat dat niet lukken natuurlijk, dat weet ik ook wel, maar toch... wat minder last... of moet ik dan gewoon mezelf wat meer rust geven misschien...

En nu wil ik het er maar niet meer over hebben, bah! Kwaaltjes!

Gelukkig was het droog vanmorgen en kon ik naar buiten, de was draaide ondertussen, die kon daarna weer naar buiten. Joop fietste naar Zierikzee om verf, de poortdeur moet ineens zwart geschilderd worden. Ik vind het best als hij het maar zelf doet, dat kunnen mijn armen echt niet meer.

Vanmiddag een rondje van vijf kilometer met Paule, hij loopt lekker mee als ik aangeef dat we niet elke meter stil gaan staan voor een plas en hem prijs als hij mooi meeloopt en natuurlijk mag er best af en toe eens even een plas. Het is een pienter hondje, met wel een eigen willetje.

Heen en terug naar huis is dan nog eens drie kilometer, dus ik heb lekker kilometers gevreten vandaag, voor mijn doen dan.

Op weg naar huis zag ik de buizerd (denk ik) op zoek naar voedsel.

Ria Vrijdag 04 September 2020 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Ellen

Was vandaag heerlijk vertoeven buiten. De hei is momenteel prachtig. Ik loop dan rondje met nordic stokken, wel op snelheid zoals geleerd op sportschool al dacht een dorpsgenoot daar vorig jaar anders over. Hij vroeg, ben je aan je knie of aan je heup geopereerd ? Kon het van die persoon wel hebben. Ik heb vandaag je kipfilet/spitskool recept gegeten. Smaakte heerlijk.

Ellen, - 04-09-’20 20:17
Sjoerd

Ik hoop die buizerd ook een lekker maaltje heeft kunnen bemachtigen…

Sjoerd, (URL) - 04-09-’20 21:37
ria

@Leuk Ellen! Fijn dat je het lekker vond en verder iedereen maar gewoon laten lullen ;-)

ria, (URL) - 04-09-’20 21:56
Renesmurf

Niets fijner dan wandelen met een hondje.

Renesmurf, (URL) - 04-09-’20 22:58
Dhyan

Hij heeft meer weg van de bruine kiekendief.

Dhyan, - 05-09-’20 09:09
Ria

Kan ook Dhyan. Ik weet het nooit.

Ria, (URL) - 05-09-’20 10:02
John

Gember is sowieso goed en gezond. Heb je al eens aan CBD-olie gedacht of mss heb je het al eens geprobeerd. Ik heb ook regelmatig pijn maar slik het liefst geen pijnstillers en andere troep dus ik vape af en toe wat wiet. Dat werkt goed en ik kan er dan weer een poos tegenaan.

John, (URL) - 05-09-’20 14:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.