Gescharrel

Dat was me het nachtje weer wel, veel draaien en keren en er was ook nog een mug, maar het werd gewoon weer morgen gelukkig.

Ik liep en zoog stof, beneden en boven, veegde de tuin aan en pleegde onderhoud aan de geraniums, volgende week krijgen we nog zomer, de tuin is er klaar voor. Dan kan het overdag wel zomers worden, maar dat is dan toch maar een paar uurtjes, 's morgens en 's avonds wordt het dan toch frisser.

Vanmiddag een rondje met Paule. Je weet op den duur ook niet meer wat je aan moet doen, nu had ik alleen een t-shirt aan en dat was eigenlijk best fris, behalve voor de wind dan loop je weer te zweten.

De huisgenoten van Paule zitten daar niet mee die hebben hun veren zomer en winter, handig hoor, dat zou ik ook wel willen. IK denk dat ik maar als kip terugkom in mijn volgend leven als dat er tenminste is. Beetje scharrelen overdag,  wormpje hier zaadje daar, af en toe een eitje leggen en als het donker wordt op stok, het lijkt me wel wat. 

Oh en Photobucket is weer helemaal vernieuwd terug!

Alle foto's doen het weer (de meeste, ik heb er ook verwijderd).

Best blij daarmee, want er staan ruim 20.000 foto's daar van mij, best veel.

Ria Woensdag 09 September 2020 at 7:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, het leven van een scharrelkip is fijn, dat lijkt mij ook wel wat.

Renesmurf, (URL) - 09-09-’20 22:39
John

Mijn kippen zijn stevig in de rui. Balen want nu leggen ze ook geen eieren. Ja, nazomer is fijn maar het is maar een paar uur echt warm. Wind van zee helpt overigens ook niet echt want het water is redelijk warm.

John, (URL) - 10-09-’20 08:40
Sjoerd

Mooie kiepkes… Maar vergeet niet, je zal maar herboren worden als kip in een legbatterij. Of als slachtkip. Ik moet er even niet aan denken.

Sjoerd, (URL) - 10-09-’20 11:25
Irene

Zo hee, 20.000, hoe hou je daar overzicht op, zeg.

Irene, (URL) - 10-09-’20 17:31
ria

@Irene: per jaar en aparte mapjes voor alles :-)

ria, (URL) - 10-09-’20 18:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.