Mo(nu)mentjes

Het bestelde bankje kwam vandaag al, ik bestelde het pas rond een uur of zes gisteren dus ik dacht dat zal wel volgende week worden, maar nee hoor, ze zijn snel bij Xenos! En omdat ik er al eentje had wist ik precies wat ik kocht en het staat daar oop precies op zijn plek.

Een lekker leeg bureau is het gevolg, ik hou van opgeruimd. Enkel de kleurtjes die ik nodig heb mogen op tafel..

Na de koffie deed ik nog wat boodschappen bij de Plus en de vleesboerderij en op de terugweg zag ik ze al staan bovenop de dijk. Ik was met de auto en besloot vanmiddag eens beter te gaan kijken. Toen ik daar kwam bleek over een half uurtje de officiele opening te zijn, de weg werd even afgesloten voor auto's maar ik mocht er nog wel door hoor.

Ze staan daar mooi bovenop de dijk!

Een erg leuke dag tot nu toe, heerlijk weer, dat helpt zeker mee.

Ria Zaterdag 12 September 2020 at 6:52 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Leuk dat je nieuwe spulletjes hebt, hopelijk kan je er lang en leuk mee voort. Hier is morgen een kofferbakmarkt, wel leuk een beetje reuring.

Renesmurf, (URL) - 12-09-’20 23:22
Sjoerd

Mooi dat er na al die jaren nog aandacht aan wordt besteed.

Sjoerd, (URL) - 13-09-’20 08:45
Dhyan

Is dat op de foto alleen de visuele afdruk van het geluid of produceren ze middels de wind ook dat geluid. Opmerkelijk kunstwerk geworden.

Dhyan, - 13-09-’20 11:33
Jan K. alias Afanja

Mooi dat de bemanningsleden van die B-24 nu geëerd worden met zo’n monument.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-09-’20 11:54
ria

Ik denk het eerste Dhyan. Er was zowat geen wind en ik heb niets gehoord, maar ik geloof ook niet dat dat zo zal zijn bij meer wind, heb het ook nergens gelezen.

ria, (URL) - 13-09-’20 12:01
John

Dat is een leuk bankje. Ik heb mijn bureau ook het liefst gewoon opgeruimd. Zo weinig mogelijk spullen geeft lekker veel werkruimte.

John, (URL) - 14-09-’20 08:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.