Niets bijzonders

Nadat het afgelopen nacht nog behoorlijk tekeer ging was het vanmorgen gelukkig weer een stuk rustiger. Het was in elk geval droog maar nog wel een stevige bries. 

Ik stapte weer op de fiets op weg naar de Dijkhuisjes. Net wakker na een kopje thee, tegen opritten op en de wind in je gezicht, heerlijk! 's Morgens is het buiten het lekkerst.

Vanmiddag weer eens een rondje de andere kant op, wat ik tussendoor deed weet ik niet meer, niets bijzonders, op zulke dagen zijn de wandelingen mijn belangrijkste bezigheden tussendoor is opvulling.

Oh ja ik breide een naald of twaalf, dat gaat niet goed, na een paar naalden heb ik het gevoel of mijn arm eraf gaat vallen, maar ik ben al bijna bij de armsgaten, het komt wel goed.

En kijk, we moesten er allebei hartelijk om lachen, ze kan het niet laten. Ach ja, Joop vindt ze ook lekker. Morgen ga ik weer twee keer, het is even niet anders en ze was al bang dat Joop het niet leuk zou vinden als ik zoveel wegging.

Ria Donderdag 24 September 2020 at 7:06 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

De herfst is begonnen, ik hoop dat het zo rustig blijft als het hier was vandaag.

Renesmurf, (URL) - 24-09-’20 21:44
Jan K. alias Afanja

Van dergelijke verrassingen kom je voorlopig vast niet meer af.
Maar ach, zo lang je ook nog met zulke mooie foto’s thuis komt. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-09-’20 23:45
John

Ja, heerlijk die frisse wind in de vroege ochtend. Ik ben er fan van. Toch weer wat te snoepen dus. Ach ja, jullie bewegen genoeg dus het zal niet op het lichaam blijven plakken.

John, (URL) - 25-09-’20 07:37
Sjoerd

Ze is gewoon blij met je…

Sjoerd, (URL) - 25-09-’20 08:28
Dhyan

Door de regelmaat van krijgen ga je dat op een gegeven moment ook verwachten.

Dhyan, - 25-09-’20 10:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.