Opgefrist

Mezelf na de thee vanmorgen lekker waterdicht ingepakt en naar buiten de polder in en zes kilometer in de miezer gelopen. Daarna smaakt koffie met brood zo heerlijk!

En omdat je dan al zo fris en aan de regen gewend bent is het ook fijn om buiten nog wat te rommelen. Alle planten hebben een heerlijke regendouche gehad, ik heb wat dingen verplant en gescheurd, het is de tijd ervoor.

Sjouwen met zware bloempotten gaat me nog prima af, zelfs van de trap af, al moesten dan wel eerst mijn sokken uit merkte ik...

Ook weer alles naar binnen en de geldboom na een zomer buiten ook weer naar binnen.

Daarna repareerde ik mijn lievelingsvestje. Ik draag het zo graag en ik heb nadien ook al andere vesten gebreid maar deze is gewoon het fijnst. Jammer dat het zulke slechte wol is, ik merkte het bij het breien al, de draad brak soms zomaar af. Er zitten al stukken op de mouwen maar nu begonnen de mouwen en de knoopsgaten te rafelen. Gelukkig heb ik nog wol en nu is het weer heel.

Nog even over gisteren, ik veroordeel niemand die een mondkapje wil dragen wel of niet aangepast aan de kleding, het is ieders goed recht, net zo goed als het mijn goed recht is om het niet te doen.

En dan wil ik ook deze nog maar even delen, het is precies zoals het in mijn beleving is en ik gisteren ook een klein beetje duidelijk probeerde te maken.

Het is een hele lap tekst, maar wel zoals ik het ook voel,

Onderaan kan getekend worden als jij dat ook vindt. Een hele rij artsen gingen je voor.

Ria Zaterdag 03 Oktober 2020 at 6:59 pm | | Standaard

vier reacties

hanscke

Het is idd een hele lap tekst, maar wel duidelijk en het komt in grote lijnen overeen over hoe ik over dit opgeklopte gedoe denk

hanscke, (URL) - 03-10-’20 19:52
Irene

Ja, maar ik zag ook commentaar dat het een fakebericht is. Ik teken dergelijke dingen niet, trouwens ik teken eigenlijk nooit online petities en dergelijke, je weet nooit waar het vandaan komt en wat ermee gebeurt. Er zijn mij te veel gekken op de wereld en op internet een overdosis.

Irene, (URL) - 03-10-’20 20:33
Sjoerd

Iedereen mag doen en laten wat hij zelf wil, maar moet wel bij mij uit de buurt blijven…

Sjoerd, (URL) - 03-10-’20 21:35
John

Van de trap af met sokken aan is hier ook geen goed idee. Dan lig je zo beneden en dat kan behoorlijke gevolgen hebben. Ik liep gister maar een piepklein rondje.

John, (URL) - 04-10-’20 08:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.