Contacten

De tuin vanmorgen, het wordt tijd dat ik weer eens even veeg. Ik vind het zo jammer dat ik de middelste trompetbloemklimmer al heb gekortwiekt, want die wordt prachtig geel in de herfst, dat was ik even vergeten, zo zonde. Kleurrijk is het wel hoor alles bij elkaar, leuk om naar buiten te kijken, ook als het regent.

Dat deed het vanmorgen gelukkig niet  en er was geen wind, dus Paule kon wel alleen op stap met bazinnetje. We waren gisteravond gezellig even op visite bij haar voor een wijntje en een boot met tappa's als dank voor het invallen voor haar vertrouwde uitlaters die met vakantie waren. Je kunt wel blijven volhouden dat het niet nodig is, maar ja, het was gezellig en lekker, dus ja.

Komende dagen weer eens wat tijd om te vegen en de tuin op te ruimen en alles een beetje bij elkaar te zetten. De rotan stoeltjes blijven gewoon buiten, ze beginnen al aardig te verkleuren, dat vind ik fijn. Hierin verschil ik best met Joop, hij zou ze het liefst blinkend geel houden, van mij mogen ze vergrijzen. Hoe ouder hoe mooier dat is toch met zoveel dingen zo.

Vandaag de verjaardag van Wim, hij werd net als Kees afgelopen maandag 78 jaar, op deze leeftijd mag je dat best vermelden. We hebben gezellig even gebeld vanmiddag.

Ook gelijk maar eens even contact gezocht met mijn 79 jarige zus, Corona gooit heel wat roet in het eten wat betreft het eens even gezellig bij elkaar langs gaan, dat is erg jammer en het ziet er niet naar uit dat daar snel een eind aan komt.

Ria Vrijdag 09 Oktober 2020 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vier reacties

Ellen

Prachtig die lampionnetjes. Ik heb ze ooit gehad maar kropen over de grond met als gevolg dat ze onder de modder kwamen en ook weinig lampionnetjes zaten er aan. Waarschijnlijk is het een ander soort geweest. Ik ga op zoek naar die mooie lampionnetjes.

Ellen, - 09-10-’20 20:38
Sjoerd

Ik vind rotan ook het mooiste als het er nieuw uitziet….

Sjoerd, (URL) - 10-10-’20 08:25
John

JA, hier ook veel kleur in de tuin. Altijd beter dan kaal en grauw.

John, (URL) - 10-10-’20 08:47
Jan K. alias Afanja

Wat een prachtig herfstpalet daar in jouw tuin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-10-’20 11:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.