Toonbaar

Een herfstachtige tekening klaar. Leuke bijkomstigheid is dat hij al verkocht is. Dat heb je als je van die eigenaardige dingen tekent natuurlijk. Deze is herkenbaar, de boom en de bladeren, maar degene die hem kocht vindt eigenlijk al mijn tekeningen wel mooi. Erg leuk dat hij een mooi plaatsje krijgt ergens. Hij is al op de post!

Lekker weer vandaag! Vanmorgen een rondje en daarna de tekening op de foto, daar kan ik zomaar een uur mee kwijt zijn voordat het naar mijn zin is.  Meestal zo aan het eind van de ochtend wordt er gebadderd. Eerst Joop want dan hoeft hij niet te zemen, daarna ik en als ik dan klaar ben ben ik eigenlijk pas aangekleed om me buiten te vertonen. Dat duurt ook niet lang want tegen de avond gaat dat alweer uit voor oud spul om te koken en op mijn kamertje te zitten, heerlijk! Oude kleren zitten het lekkerst

Vanmiddag weer een rondje met Paule, ik ging lopend naar de Dijkhuisjes, dus het was een wat langere wandeling. Komende zaterdag staat er een artikel over de Dijkhuisjes in de PZC, als iemand in de buurt de krant wil bewaren, graag. Rosemarie vroeg ernaar, maar wij hebben geen papieren krant meer.

Ria Woensdag 14 Oktober 2020 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Renesmurf

Papieren kranten zijn in de supermarkt wel te koop, ik hoef ze ook niet..

Renesmurf, (URL) - 14-10-’20 21:28
Sjoerd

Een mooie tekening, zonder meer goed gelukt…

Sjoerd, (URL) - 14-10-’20 21:57
Ellen

Mooie tekening. Die donkere tak zie ik als een balletdanseres. Heerlijk oude kleding dragen maar ga soms in nette kleren tuinieren. Ik ervaar dat ik van mij af werk en niet naar mij toe. Zo noem ik dat. Hier vandaag ijskoude wind.

Ellen, - 14-10-’20 22:16
Jan K. alias Afanja

Dat is een mooie boom met fraaie herfsttinten.
Hier was het vandaag ook heel aardig weer. Ik ben ook lekker wat bezig geweest in de tuin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-10-’20 22:20
Dhyan

Ik schreef hier gisteren dat ik het een van je mooiste tekeningen vind, maar kennelijk is dat niet geplaatst. Schitterend die banen in de boom die de sapstromen aangeven.

Dhyan, - 16-10-’20 09:21
ria

Dank je Dhyan

ria, (URL) - 16-10-’20 11:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.