Met zonder...

Wie had nu ooit gedacht dat ik nog eens zo blij zou zijn met een fiets, ik niet in elk geval, al begon ik de laatste jaren wel steeds meer te twijfelen.

Ik had een aanbieding die niet op voorraad was weg laten zetten en als ik daar met de auto om zou gaan was er alweer een deel van de aanbieding verloren gegaan, dus ik besloot vanmorgen om op de fiets te stappen. Weinig wind en niet al te koud. Voor de zekerheid wel wanten aan en dat bleek niet verkeerd.

Vergeten de strava teller aan te zetten vandaar dat ik het net nog maar eens even uitmeette en dat ben ik nu ook kwijt, maar alles bij elkaar ruim 25 km dacht ik, het bovenste vierkantje wandelde ik vanmiddag met Paule, de rest was fietswerk, zonder hulpmotor hè, je fietst of je fietst niet.

In Zierikzee wandelde ik een rondje en op de terugweg reed ik langs de groenteboer, vooral voor de heerlijke appels, maar ook voor groente, al had ik nog genoeg te liggen.

Tussendoor deed ik nog een wasje of wat en dat ligt nu ook allemaal alweer in de kast.

Bloedonderzoek heeft uitgewezen dat Joop een lichte bloedarmoede heeft en omdat ze het vergeten waren is de B12 ook nog getest waarvan vandaag de uitslag. Tekort! Dus Joop fietste vanmiddag ook nog eens naar 'de stad', want de dokter kan het wel meten maar je moet dan wel zelf de pilletjes kopen...

Ria Vrijdag 16 Oktober 2020 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

het is wat me al die pillen… Daaraan kun je ook zien dat je ouder wordt.

Sjoerd, (URL) - 16-10-’20 22:17
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden was het mooi, maar fris weer. Vanmorgen een lekkere kuier gemaakt in de Jan Durkspolder en in een vogelkijkhut gezeten genieten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’20 22:26
Renesmurf

Ik was altijd op maandag. En ik fiets graag, wel elektrisch, want gemak dient de mens.

Renesmurf, (URL) - 16-10-’20 22:36
John

Je onderste foto lijkt een beetje op de foto die ik heb staan vandaag.
Fietsen is heerlijk maar ik loop toch meer dan ik fiets.

John, (URL) - 17-10-’20 09:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.