Het is niet anders

Een heerlijke zonnige dag vandaag... op een paar middaguurtjes na toen er een buitje viel en daar liep ik net in natuurlijk.

Een beetje gepoetst vandaag, de badkamer was aan de beurt. Ik doe maar wat hoor, er zit geen volgorde in, als het vuil of stoffig is moet het schoon en dan moet ik ook nog zin hebben. Valt wel mee met dat gepoets van mij.

Ook een paar naaldjes gebreid, maar ik voelde wel dat dat nog niet zo'n goed idee is, toch maar proberen het boord op de trui voor elkaar te krijgen.

We gaan nog niet echt de goede kant op met dat virus, het is om moedeloos van te worden, maar we zullen het ermee moeten doen.

De foto's zijn uit de tuin waar het met alle herfstkleuren, een nog uitbundig bloeiende Tibouchina en prachtige lampionnetjes nog een vrolijke boel is. Gelukkig maar!

Ria Donderdag 22 Oktober 2020 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zeven reacties

Ellen

Ben jaloers op je lampionnetjes. Vanochtend fietste ik met een omweg door het buitengebied naar de supermarkt. Viel mij op dat er nog zoveel margrieten in de berm staan te bloeien. Ook alle mais is nog niet geoogst. Een hortensia in pot op het noorden geeft alweer nieuwe bloemen. Op een aantal boerencampings word nog gekampeerd. Zal na deze week wel afgelopen zijn i.v.m. einde herfstvakantie.

Ellen, - 22-10-’20 20:00
Irene

Dat ziet er vrolijk uit. De herfst is lekker bezig.

Irene, (URL) - 22-10-’20 20:27
Renesmurf

Ik doe wel alles met een zekere regelmaat, maar als je er voor in de stemming bent werkt het natuurlijk het beste, maar dat geldt wel voor alles.

Renesmurf, (URL) - 22-10-’20 22:19
Jan K. alias Afanja

Sfeervolle herfstplaatjes uit je tuin vandaag.
Aan die (gedeeltelijke) lockdown zitten we voorlopig nog wel even vast. De normaal vaak gezellig decembermaand zal er dit jaar heel anders uitzien, denk ik.
Voorlopig blijf ik maar lekker virtueel op vakantie, dat bevalt me prima. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-10-’20 00:21
John

Hier bleef het droog. De lampioenen doen het hier ook goed, die heb ik nog van jou.
Dat virus is een ramp aan het worden lijkt het.

John, (URL) - 23-10-’20 08:16
Sjoerd

Hier hebben we toch een hoosbui gehad. Een complete overstroming…

Sjoerd, (URL) - 23-10-’20 09:08
Margo

We zitten in een tsunami, maar die trekt zich ook weer terug. Prachtige lampionnetjes! Zo mooi als ze fel rood/oranje zijn maar ook als het skeletjes worden.

Margo, - 23-10-’20 11:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.