Op de fiets

Het is gewoon en genot zo 's morgens in de vroegte en dat vinden meer mensen, niet dat het druk is maar nu kom ik misschien vier mensen tegen in plaats van twee.

Vanmiddag fietste ik naar Zierikzee, de thee was al op! Ik dacht dat ik voor jaren voorraad had, maar niet dus. Ook om te fietsen was het fijn, heen tegenwind en terug windje mee, zoals het hoort. Ik heb genoten.

Lekker binnendoorweggetjes genomen, want drukke fietspaden zijn geen pretje. Als er alleen maar fietsers met gewone fietsen op fietsten zou het wel gaan, maar er zijn wielrenners, fietsers met hulpmotoren, scooters, scootmobielen, een drukte van jewelste op zo'n fietspad, niets voor mij.

Het was weer markt net als de vorige keer toen ik thee kocht alleen nu een stuk rustiger, leuk om even overheen te lopen en wat groente te kopen.

Didi kon ook weleens zo naar me staan te kijken, zo van  'wordt het nog spannend!', dus ik sprak het arme schaap eens aan, dat het niet leuker of spannender werd dan dit, komt er ineens  zo'n snelle fiets voorbij, die zal ook wel gedacht hebben...

Tussendoor kleurde ik wat en nu zit ik lekker na te gloeien.

Ria Donderdag 05 November 2020 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Lekker wandelen, en denken. Ik wandel momenteel vrij regelmatig met Mellow, ze is al helemaal gewend, en ik ook.

Renesmurf, (URL) - 05-11-’20 23:24
Jan K. alias Afanja

Lekker weertje! Op deze manier duurt de herfst niet snel te lang, hè.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-11-’20 00:25
John

Hier was het aan het water ook druk. Drukker dan normaal, en ik zie ook mensen dagelijks lopen die normaal amper een voet verzetten. Blijkbaar heeft corona een positieve invloed op het bewegen van mensen. Zeeuwse polders zijn toch de mooiste hè :)

John, (URL) - 06-11-’20 08:12
Sjoerd

Echt heerlijk weer om buiten te zijn. Ga ik dadelijk ook weer doen.

Sjoerd, (URL) - 06-11-’20 10:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.