Hendrik Jan

Vanmorgen eerst op de fiets naar de Veerhoek om Heleen te helpen de geraniums naar hun winterverblijf (poterkot) te brengen, dat gaat nu eenmaal niet zo makkelijk als je rug het niet doet en als het gaat vriezen ben je te laat. Altijd fijn als je weer wat weg kunt strepen dat nog moet voor de winter.Ik had me aangekondigd als Hendrik Jan vandaar de titel.

Na even pauze stapte ik alweer op de fiets richting de Dijkhuisjes waar Paule op me wachtte voor een wandeling.

Wat een zon vandaag! Ik was zodoende zowat de hele dag buiten. Vanaf een uur of tien tot een uur of half drie, met een pauze van een uur. Ik zit er van te gloeien, best moe ook.

Joop was nog even in het ziekenhuis in Vlissingen, iets met zijn oog en nu blijkt dat zijn bril niet goed is, zonder ziet hij 40% beter dan mèt, met zijn linkeroog, dat kan toch niet te bedoeling zijn. Wel druppeltjes in één oog en ik was niet mee, want ze gingen alleen maar kijken zei hij. Hij is weer heel thus en de prei zit er in. Bril aan passen en verder geen zorgen, de nastaar is goed verlopen, zwarte vlek kan een klonter eiwit zijn.

Ria Woensdag 18 November 2020 at 4:52 pm | | Standaard

zes reacties

Heleen

Prachtige paddestoel! Het was inderdaad prachtig weer en ik hoop er gauw ook weer wandelend of fietsend van te kunnen genieten.
Nogmaals bedankt voor je hulp, de geraniums staan allemaal mooi bij elkaar nu. De gevulde speculaas komt er aan, althans als mijn oven het weer doet. Wat een vervelende tijd nu om geen oven te hebben.

Heleen, - 18-11-’20 21:16
Sjoerd

Het was ook echt weer om ervan te genieten vandaag…

Sjoerd, (URL) - 18-11-’20 22:11
Ellen

Om half 10 gaan wandelen over hei en door begroeide zandafgraving. Na 6 km.op bankje in de zon koffie met speculaas met 3 tantezegsterjes. Om 1 uur op de e-fiets gestapt en in Putten wat boodschappen gedaan. Was 3 uur thuis na 15 km.fietsen. Ik rook herfst en voorjaar. Volop genieten was het.

Ellen, - 18-11-’20 22:52
Renesmurf

Hier was het ook flink zonnig, maar het waaide wel hard.

Renesmurf, (URL) - 18-11-’20 22:55
Jan K. alias Afanja

Het leek er vanmorgen eerst nog niet op, maar na elven werd het ook in Fryslân een mooie zonnige dag met voor november een mooi 14 graden op de thermometer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-11-’20 00:24
John

Ah, jij hebt dus ook prima geslapen gok ik.

John, (URL) - 19-11-’20 08:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.