Dag stress!

Heerlijk zeven kilometer in de zon gelopen vanmiddag waarvan vier met Paule het wandelhondje. Het was best druk in de polder, tenminste dat vind ik dan. Er lopen of fietsen dan mensen in de verte, terwijl je anders bijna nooit iemand ziet.

Heel iets anders dan in de winkelcentra vandaag, je bent toch gek als je daar tussen gaat lopen. Het is een rare wereld aan het worden.

Joop zijn nieuwe muts kwam binnen, door de oude waaide de wind teveel. En hij is goedgekeurd! Lekker warm, fietsvriendelijk. Helemaal blij. Hij kan nu bijna niet ophouden met fietsen en is nu ook weer begonnen met wandelen. De stressrimpels zijn weer langzaam aan het verdwijnen.

Ria Zaterdag 28 November 2020 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Ellen

Zon ? Ik ben jaloers. Hier de hele dag mist en waterkoud. Werd schaatsen kijken i.p.v. wandelen. Morgen hier ook zon beloofd. Was wel een drukte in de boom , zo te zien op de foto.

Ellen, - 28-11-’20 19:17
Sjoerd

Niet buiten geweest vandaag. Gewoon geen tijd gehad.

Sjoerd, (URL) - 28-11-’20 21:29
Jeanne

Blauwe lucht? Ik zag alleen maar grijs en grijs en grijs.

Jeanne, (URL) - 28-11-’20 22:30
John

Wat een invloed bewegen heeft hè, heerlijk. Mij zie je niet tussen al die mensen.

John, (URL) - 29-11-’20 08:18
Jan K. alias Afanja

Deze Sinterklaas doet zijn inkopen online. Erg blij ben ik er niet mee, want ik vind het juist rond deze tijd wel leuk om fysiek winkelend wat cadeau-ideeën op te doen, dat lukt me online toch minder goed. Maar mij zie je niet in de stad nu!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-11-’20 11:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.