van oud naar nieuw

Het ergste vind ik dat het dan zo lang duurt eer het twaalf uur is. Gelukkig was er Youp, wij kunnen er wel om lachen. En er was muziek ervoor en erna en dan eindelijk is het zover dat je elkaar even lekker beet kunt pakken, dat mogen wij, ik kreeg er bijna huidhonger van om met Youp te spreken.

Nou en dan is dat gebeurd, dan kijk je even naar buiten, het was koud dus ik heb heel even op de stoep naar de buren gezwaaid en het liefst zou ik dan gelijk maar naar bed gaan, maar nee dan blijf je toch nog maar even zitten, om een beginnetje te maken aan het nieuwe jaar of zo.

En dan lig je eindelijk op bed en dan kan je niet slapen, ik draai me suf. Mijn schouders doen zeer en daar lig je nu eenmaal op. Ik dacht vorige week te beginnen met wat oefeningen zodat de boel toch een beetje soepel zou blijven, maar daar is duidelijk iets mis gegaan, ik kan mezelf nog nauwelijk aankleden zonder pijnscheuten. Even geen fratsen, ik hoop dat het wegzakt tot in elk geval het niveau waarop ik zat. Overdag gaat het nog zonder pillen hoor, als ik tenminste geen rare bewegingen maak, daar moet ik voor oppassen, maar lekker is anders.

Gelijk maar weer een ochtendwandelingetje al stap je toch net even niet zo fris uit bed als anders, maar het was lekker buiten en vanmiddag weer een rondje met het hondje. Het was druk onderweg met de nieuwjaarswandelaars. Ik blijf het een rare toestand vinden heel die decembermaand, maar voorlopig zijn we er weer even vanaf.... gelukkig.

Twee jaar geleden maakte ik het filmpje van Didi en Guust.

Van oud naar nieuw ging het maar zo makkelijk.

Ria Vrijdag 01 Januari 2021 at 7:01 pm | | Standaard

zeven reacties

Heleen

Heleen, - 01-01-’21 20:02
hanscke

In ieder geval, toch de beste wensen en ik hoop dat de pijnen zullen verdwijnen.
ook hier veel nieuwjaarswandelaars.
Ben ook blij dat we de decembermaand weer gehad hebben. Back to normal, nou ja echt normaal is het natuurlijk ook niet, maar dat feestgedoe is voorbij.

hanscke, (URL) - 01-01-’21 21:53
Renesmurf

Ja, je moet ook gewoon op de normale tijd naar bed gaan, huidhonger is onzin daar hoef je niet voor te wachten, wat een flauwekul toch allemaal. December is wat je er zelf van maakt, januari is overigens net zo kut, en februari ook, daarna wordt het pas weer leuker.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’21 22:16
Margo

Ja, gelukkig weer achter de rug. Sterkte met je schouder, hoop dat het wegzakt. Ik heb een been en heup die pijn doet, raar allemaal. Zouden we oud worden?

Margo, - 01-01-’21 22:48
Sjoerd

Ik wens ook jullie een mooi jaar toe. Of het allemaal beter wordt weet ik niet, maar hopen mogen we…

Sjoerd, (URL) - 01-01-’21 23:13
John

Een mooi nieuw jaar! Ja, altijd vervelend die dag. Ik heb er altijd meer last van dan van het verzetten van de klok. Nou ja, voorlopig duurt het meer dan 300 dagen eer we weer mogen.

John, (URL) - 02-01-’21 09:41
Jan K. alias Afanja

Ja, de feestdagen zijn eerst weer voorbij. Nu kunnen we het gewoon weer hebben over vaccineren en zo. En we kunnen uitkijken naar wat winterweer, dat uiteindelijk weer verdreven wordt door een warm voorjaar. Dat soort dingen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-01-’21 12:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.