Opstarten

Zaterdagmorgen ook al voelde het als maandag. Er was weer een beetje bedrijvigheid, het was ook lekker weer! En omdat het maandag leek besloot ik er gelijk maar een wasdag van te maken.

Van buiten hangen kwam niets terecht want toen ik daarmee wilde beginnen was er net even een buitje. Ik dacht ik lijk wel gek en bracht het gelijk maar naar boven.

Mijn schouders doen nog steeds erg pijn maar als ik oplet met bewegen gaat het goed en was ophangen is geen goeie beweging, net als bed opmaken. Je kunt wild gaan lopen schudden, maar het kan ook met beleid... het is gewoon even een kwestie van aanpassen.

Met aankleden net zo. Je kunt een trui aantrekken door eerst je armen in de mouwen te doen en daarna de trui over je hoofd trekken en daarbij met je armen te zwaaien, maar je kunt ook eerst de trui over je hoofd doen en daarna voorzichtig je armen in de mouwen. 

Inmiddels was het flink opgeklaard en halfverwege de middag deed ik nog een rondje, in de verte kwam de volgende bui alweer.

De krstspullen zitten weer in de zak voor volgend jaar inclusief de lichtjes. Ik heb niet eens de moeite genomen ze netjes op te rollen of wat dan ook want ze ziitten toch elk jaar in de knoop.

Een lekker begin vind ik zelf.

Ria Zaterdag 02 Januari 2021 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Renesmurf

Hier was het een hele rare dag vandaag, er was markt en er was bijna niks, en ook bijna alle winkels gesloten.

Renesmurf, (URL) - 02-01-’21 21:21
Jeanne

Mooie luchten!

Jeanne, (URL) - 02-01-’21 23:06
Ellen

Wat een prachtige foto met de molen. Gisteren hier mist en later zon. Geen wind en heerlijk wandelweer. Vandaag grijs. De parkeerplaatsen bij de bossen staan vol met auto’s van wandelaars.

Ellen, - 02-01-’21 23:15
John

Een schouder is het meest complexe gewricht van het lichaam. Er kan van alles mee misgaan. Heb je er last van kun je het best uitkijken hoe je iets doet ja. Hier was het opeens mistig maar geen regen gezien.

John, (URL) - 03-01-’21 08:40
Jan K. alias Afanja

Precies, zo is het … ‘t is gewoon een kwestie van hier en daar wat aanpassen. Wat dat betreft heb ik natuurlijk al een voorsprong opgebouwd. Tegen de tijd dat ik echt oud word, heb ik al op vele vlakken wat aangepast … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-01-’21 11:38
Margo

Mooie foto’s! Wij dachten ook dat het maandag was en nu zijn we helemaal de kluts kwijt. Na een week snappen we het weer. En vandaag wederom een grijze dag. :-(

Margo, - 03-01-’21 13:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.