Mèt zak

Vroeg op vanmorgen en om acht uur stond ik al bij de PLUS. Twee autos op het parkeerterrein, ik was zo klaar en na de koffie gewoon nog een rondje.

Wel een lange dag zodoende. Ik zocht een stofzuiger uit, want de kirby wordt me te zwaar en te onhandig. Wel gewoon eentje met een zak en een snoer, want anders zijn ze ongeveer vijf keer zo duur, daar heb ik geen zin meer in, belangrijk vind ik wel dat hij lekker licht is, op rolletjes loopt en goed zuigt natuurlijk. Maandag komt hij.

Vanmiddag wandelde ik met Paule, alles bij elkaar vandaag een km of elf.

De uilen zijn nog steeds het middelpunt van de dorpse belangstelling, het is ook erg leuk natuurlijk. Nu maar hopen dat ze blijven en het toch al met al niet te druk vinden hier.

Ria Woensdag 06 Januari 2021 at 7:18 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Ja, leuke vogels. Ik ben altijd nog zeer tevreden met mijn robotstofzuiger. En de oude die hier al stond doet het gelukkig ook nog steeds.

Renesmurf, (URL) - 06-01-’21 23:03
Sjoerd

Heel leuk die uilen in de boom, en nu al een bezienswaardigheid. Veel succes met je nieuwe stofzuiger.

Sjoerd, (URL) - 07-01-’21 08:15
John

Ik vind de zakloze stofzuigers ideaal hoor.

John, (URL) - 07-01-’21 08:41
Dhyan

Gisteravond zag ik lopende op weg naar huis geruisloos een uil de weg over vliegen en daarover ben ik dan al razend enthousiast. Laat staan dat ik ze zo maar per twee in de boom kan zien zitten.

Dhyan, - 07-01-’21 10:00
ria

@Dhyan, leuk hè en ze zitten er weer vandaag alleen iets verder uit elkaar en het is hier best een druk punt in het dorp en nu voorbijrazende tractoren want de bieten worden geoogst een stukje verderop.

@John: Ja ach het maakt me niet zoveel uit, dan moet je die bak weer schoonmaken en de meeste zijn toch nog steeds met zak.

ria, (URL) - 07-01-’21 10:26
hanscke

Ik vind uilen altijd zo mooi om te zien, maar ik weet nooit wanneer het er één is. Ik zou zo graag wat meer geschoold zijn in het her kennen van roofvogels. Ik heb wel een boek, maar dan nog kan ik moeilijk zien of het een buizerd of een andere grote roofvogel is.

hanscke, (URL) - 07-01-’21 11:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.