Zien en zijn

Het zag er niet aanlokkelijk uit om naar buiten te gaan vanmorgen, maar ik deed het wel en na een tijdje spotte ik de buurtjes achter me zodat we gezellig samen verder wandelden onder het kletsen.

Vanmiddag nog zo'n rondje en dat was het wel voor vandaag. De sneeuwklokjes had ik vorige week al gezien, heerlijk! Blommetjes!

Begonnen met het fotograferen van de foto's van Joop waar ik het gisteren over had, dat viel niet mee want dat moet rechts. Fototoestel omhooghouden en richten met rechts en met links de boel plat houden, ik had al snel in de gaten dat dat hem niet ging worden, want veel pijn aan mijn arm en schouder. Het omhoog houden en weer terug komen, ik ga door de grond. Verder valt het wel mee hoor.

Eenmaal weer binnen keek ik bij de reacties van gisteren en daar was Dhyan met de gouden tip! Super! Dankjewel!

Gelijk geinstalleerd, die Fotoscan app van Google. Heel snel gaat het niet, maar ik heb de tijd en ik hoef niets te tillen en het kan gewoon binnen en ik hoef ze daarna niet meer bij te snijden,  want dat kan daar ook tegelijk.

Joop had foto's aangekruist zodat niet alles hoefde, maar nu doe ik ze gewoon allemaal, het is een mooie serie. En ik hoop dat het dan ook voor iedereen duidelijk wordt waarom ik niet meeging toen, en nu nog niet, naar Nepal. Prachtig om te zien, maar ik hoef er niet te zijn.

Ria Maandag 18 Januari 2021 at 6:36 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Wat niet gaat gaat niet, dat is niet anders, en dan gewoon kijken wat wel kan is het beste. Mooi dat je de app gevonden hebt.

Renesmurf, (URL) - 18-01-’21 20:44
Sjoerd

Mmm, ook een leuke optie, die kon ik nog niet.

Sjoerd, (URL) - 18-01-’21 21:14
Jan K. alias Afanja

Het zal hier nog wel even duren voordat de sneeuwklokjes weer bloeien, denk ik.
Die fotoscanner kende ik ook nog niet. Ik zal eens kijken of het ook iets voor mijn oude, nog te scannen foto’s is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-01-’21 10:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.