Zoetigheid

Gezellig met mijn zus gebeld vanmorgen en even bij Heleen op ziekenbezoek, ze tobt met een hernia.

Lekker in de weer geweest vandaag, dat is het beste, dat verzet je gedachten. Eigenlijk wilde ik echt eens naar het strand gaan, maar 's woendags is wandeldag met Paule, dus van het strand kwam niets. Beter ook maar want het is voorjaarsvakantie geen idee of het er druk is nu.

Na de wandeling met Paule nog even wat boodschappen bij de Lidl, de stroopwafels waren op en de pizza's ook, verleidelijke paaseitjes, de snoep- en koekdoos is weer aangevuld.

De bloemetjes komen weer tevoorschijn. Ereprijs is er altijd eigenlijk wel als de zon schijnt en nu ook overal volop sneeuwklokjes. Morgen eens zoeken of ik het klein hoefblad al kan vinden, dat was er vorig jaar de 18de.

Heerlijk! Hopelijk wordt het een mooi bloemenjaar.

Ria Woensdag 17 Februari 2021 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Volgens mij springen de voorjaarsbloeiers het komende weekend de grond uit…

Sjoerd, (URL) - 17-02-’21 21:30
Jeanne

Het gaat de goede kant op!

Jeanne, (URL) - 17-02-’21 23:52
John

Er zullen in ieder geval nog geen Duitsers op het strand liggen :) Mooi die bloemetjes. Ik zag gister al een krokus.

John, (URL) - 18-02-’21 08:33
Jan K. alias Afanja

De winter heeft het hier in het noorden opgegeven. Gistermiddag heb ik nog even een rondgang door de tuin gemaakt om de laatste restjes ijs en sneeuw vast te leggen voor het nageslacht. Maar goed ook, want toen ik vanmorgen was alles verdwenen. De tuin is weer groen en zwart, het water in de vijver is weer gewoon vloeibaar en nat.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-02-’21 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.