Zondagse primeur

Daar is hij dan, het eerste kleine hoefbladbloemetje. Ik weet waar ze staan dus ik ging eens kijken en jawel, eentje piepte er boven het gras uit.

Geen ochtendrondje maar gelijk maar een flinke wandeling, Joop was ook al aan het fietsen. Voor mij werden het ruim elf kilometer, voor Joop 53. Hij is met zijn nieuwe fiets al ruim de 2000km gepasseerd.

Enkele fietsers en een paar wielrenners, het was nog heerlijk rustig, dat zal vanmiddag wel anders zijn geweest, het is een druk dijkje daar altijd.

Morgen maar weer een 'gewoon ochtendrondje' .

Eenmaal thuis een appje van Mir, die was ook al onderweg op de fiets, ze kwam gezellig op de thee en bracht reparatieshampoo en conditioner mee, mijn haar is er blijkbaar slecht aan toe. Ik nam het niet zo nauw met het knotje en de elastiekjes. Nu zullen we eens zien hoe prachtig mijn haar gaat glanzen. Ik kan het nu al gewoon aanraken zonder dat het overeind gaat staan.

Ria Zondag 21 Februari 2021 at 6:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Het was er echt weer voor, of fijn te fietsen. Ik zat deze zondagmiddag lekker binnenshuis. Alle sneeuw is nu wel weg.

Renesmurf, (URL) - 21-02-’21 20:46
Jan K. alias Afanja

Hier staan de krokussen ineens in volle bloei. Terwijl we vorige week zondag nog op het ijs stonden. Het weer is weer ‘s raar in de war.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-02-’21 00:25
John

Ja, hier was het echt enorm druk aan de haven en in de polders. Eigenlijk niet leuk meer, maar ja. Reparatieshampoo? Kun je je haar repareren dan?

John, (URL) - 22-02-’21 08:28
Sjoerd

it’s wonderful dat zo iets er alleen voor ons is…. Heerlijk gewoon zo’n weekend.

Sjoerd, (URL) - 22-02-’21 11:24
Dhyan

Ik gisteren 7.5 kilometer door heuvelachtig terrein. Met hoogteverschillen van 90 meter is mij dat meer dan genoeg.

Dhyan, - 22-02-’21 13:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.