Hoor even

De bloemen zijn los hoor, ik zag er alweer een paar meer dan gisteren. Ik wilde eerst weer een flink rondje doen vanmorgen, maar onderweg bedacht ik me en dat is maar goed ook.

Eenmaal thuis ging ik ook los, ja wat wil je een bende overal en er kwam een appje van mijn zus, 'we komen morgen, we kunnen buiten zitten!' Buiten zitten? Waarop! 

Ik ben begonnen met het huis te soppen, dat klinkt erger dan het is, want daar kwam geen trapje aan te pas, gewoon met de ragebol even alles en ik dacht dat ook de groene aanslag zou verdwijnen maar dat lijkt niet gelukt. De ramen zijn in elk geval schoon. Stoep geveegd en ondertussen kwam mijn bestelling binnen, even passen en wat niet paste kon terug. Ik ben er sinds kort achter dat dat ook op Dreischor kan, dus in plaats van een wandelingetje fietste ik naar Dreischor, toch 10km heen en weer. 

En omdat we toch ergens op moeten zitten morgen ging ik daarna in de 'tuin' aan de slag.

Ik weet niet of het allemaal goed uitpakt met mijn schouders, ik heb geprobeerd ze te ontzien en volgens mij lukte dat wel aardig. Ik las ook bij de (schouder)oefeningen dat als het geen pijn doet je rustig door kunt gaan, als het pijn doet moet je stoppen. Ik merkte bij het fietsen ook, dat je vaak aan je stuur gaat trekken, bv bij een oprit, dat voelt ook niet goed.

Het was heerlijk om weer eens zo lekker buiten bezig te zijn, al was het hier niet zo warm als voospeld hoor, op de fiets was het zelfs behoorlijk fris, ik was blij dat ik mijn jas aan had.

Verder kreeg ik bloemetjes, heb ik zelf de bloemetjes buiten gezet en ook de vlag maar uitgestoken....

Ria Maandag 22 Februari 2021 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, nu is het lente, er zal nog wel een dip aankomen, maar dat is nu nog niet het geval.

Renesmurf, (URL) - 22-02-’21 22:13
Ellen

Gisteren ruim 4 uur buiten kunnen zitten in de zon. Maar vanochtend was er een koude wind en de beloofde zon kwam ook met Sahara zand. Vanmiddag 5 km.gewandeld. benauwd en warm . Voor tuinieren was het gisteren en vandaag genieten tussen de sneeuwklokje , blauwe druifjes en crocussen.

Ellen, - 22-02-’21 22:47
Jan K. alias Afanja

Het was hier gisteren ook minder warm dan gisteren. Aan het begin van de middag verdween de zon in een zeem van stof, waarna er halverwege de middag ook nog bewolking op kwam zetten. Ik had me verheugd op een mooie rode zonsondergang, maar daar kwam niks van terecht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-02-’21 22:54
John

Ik vind het wel lekker om zo bezig te zijn met schoonmaken en zo. Het is gewoon heerlijk weer zo met dat lenteweer. Het was hier minder zonnig dan ze hadden gezegd, maar het was nog steeds lekker.

John, (URL) - 23-02-’21 07:43
Sjoerd

Gewoon bezig zijn geeft met zo’n weer een hele voldoening…

Sjoerd, (URL) - 23-02-’21 08:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.