Slapeloos

Na een slapeloze nacht, tot klokslag zes uur geen oog dicht gedaan, daarna nog even weggesukkeld, vreselijk. En waar het aan ligt mag Joost weten. Ik weet wel dat zo'n gevalletje met zo'n man als gisteren niet goed voor me is, daar loop ik me dan daarna over op te winden en dat ik het zeker op mijn blog ga zeten en wat vertel ik er dan bij, kortom het houdt me continue bezig, ik zoek zelfs op internet wie daar dan wel mag wonen. Er wordt wel een nieuwe woning gebouwd begreep ik. Zulke dingen kan ik niet hebben. Of ik er ook van wakker lig weet ik niet.

Ik was dus allesbehalve fit vandaag. Joop voelde zich ook niet fit, wel goed geslapen maar hij liep te kuchen en besloot naar de teststraat te rijden. Nu kucht hij heel zijn leven al, maar ja je weet het niet in deze tijden en beter maar geen risico. Geen pretje zei hij en nu maar 48 uur wachten. Hij heeft wel gefietst vanmiddag op de leenfiets, zijn eigen fiets is nog steeds bij de fietsenmaker vanwege het licht dat het niet doet, daar moet een expert bij komen.

Geen wandeling vanmorgen, wel vanmiddag een rondje met Paule waarbij ik de schaapjes zag en de bloeiende forsythia in de tuin van Rosemarie.

Update: Inmiddels uitslag van de test = negatief dan weten we dat ook weer.

Ria Woensdag 03 Maart 2021 at 6:24 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Prima toch, zo’n negatieve test…

Sjoerd, (URL) - 03-03-’21 21:43
Irene

Goed zo, en verder maar weer.

Irene, (URL) - 03-03-’21 21:45
Jan K. alias Afanja

Geen betere uitslag dan een negatieve uitslag tegenwoordig. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-03-’21 22:06
Dhyan

Kun je daar zo maar terecht dan? Ik had vannacht een loopneus (dat krijg je van al dat fietsen :o)) en dacht ook moet ik me niet laten testen. Volgens mij moet je eerst afspreken toch? En waarom was het geen pretje? Overigens Ria ken ik dat wel dat je van slag raakt wanneer mensen rottig tegen je doen. Ik merk dan dat ik uit mijn gewone doen ben en dingen anders doe dan ik gewend ben.

Dhyan, - 04-03-’21 00:21
ria

Ja je moet een afspraak maken. Joop kon om drie minuten voor twaalf terecht. Het is zo,n teststraat waar je doorheen rijdt ze duwen die wattenstaafjes helemaal achterin je neus en keel.

ria, (URL) - 04-03-’21 08:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.