Vis en vuiltjes

Sinds gisteren zit er een 'vuiltje' in mijn oog, heel vervelend zeker als je ook bijna niet geslapen hebt. De nachten zijn zwaar de laatste dagen, ik steek het erop dat de maan uren recht naar binnen schijnt met alleen een dun gordijntje ertussen. Hij is dan wel afnemend maar toch, uren lig ik te draaien en te keren met elk half uur de slagen van de kerkklok. Vannacht zal het wel weer lukken dat kan bijna niet anders.

Het was koud vandaag, wel een ochtendrondje al stond ik te tollen op mijn benen, maar van die kou knap je dan wel wat op. In de loop van de dag eigenlijk steeds beter, ook mijn oog wordt wat minder vervelend.

We deden even samen boodschappen op Scharendijke, mijn mondkapje begint te stinken, ik zal toch nog nieuwe aan moeten schaffen. Even langs de boekhouder, onze belastingaangifte is al gedaan, dat is niet meer zo spannend tegenwoordig.

Vanmiddag weer een rondje met Paule, nog steeds erg koud, zeker met tegenwind in de Schapenweg, op weg weer naar huis was het aangenamer, Joop had ondertussen ook gefietst. Nog steeds op zijn leenfiets. Die van hem is terug naar de fabriek vanwege het licht dat het niet doet 

Peetjes met vis vanavond.

Vrijdag visdag!

Ria Vrijdag 05 Maart 2021 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

elf reacties

Heleen

Tramadolletje lenen? Je slaapt gegarandeerd als een roos!!

Heleen, - 05-03-’21 21:22
Ellen

Niet fijn die slapeloze nachten. Maanlicht kan inderdaad storen, maar ook buitenverlichting die buren zonodig de hele nach moeten laten branden. Daarom hebben wij verduisterings rolgordijnen voor onze velux daktuimel ramen op onze slaapkamer.

Ellen, - 05-03-’21 21:46
Irene

Hoezo stinken, je kunt ze toch wassen!??

Irene, (URL) - 05-03-’21 22:32
ria

We hebben van die wegwerpdingen waar we al een half jaar mee doen geloof ik .

ria, (URL) - 05-03-’21 22:38
ria

@heleen, hen je de bijsluiter van tramadol al eens gelezen?

ria, (URL) - 05-03-’21 22:39
Jan K. alias Afanja

‘Wegwerpdingen waar we al een halfjaar mee doen …’ als je er zo over denkt, dan kun je je misschien beter de moeite besparen om zo’n ding te dragen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-03-’21 00:23
ria

Tien wegeerpdingen jan, maar onzin vind ik het nog steeds en erg ongemakkelijk.

ria, (URL) - 06-03-’21 08:50
Dhyan

En die draag je tot ze groezelig worden. Lijkt me niet de bedoeling inderdaad. Maar als je ze alleen maar draagt om een bekeuring te voorkomen dan voldoen ze wel.

Dhyan, - 06-03-’21 12:03
ria

Juist daarvoor is het en ik zal blij zijn als het niet meer hoeft.

ria, (URL) - 06-03-’21 12:12
Sjoerd

Werwerp is voor eenmalig gebruik… Als we ons allemaal aan de regeltjes houden komen we er wellicht een keer vanaf. Meer zeg ik er niet van.

Sjoerd, (URL) - 06-03-’21 12:53
ria

@Sjoerd eenmalig gebruik voor die vijf minuten dat ik in een winkel sta waar verder niemand is? Dat noem ik pas verspilling, daar doe ik niet aan mee hoor, ik ben helemaal klaar met die dingen, waar wij wonen, waar ruimte zat is, is het pure onzin.

ria, (URL) - 06-03-’21 19:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.