Winkelen

Mijn Teva's zijn versleten en dit model is niet meer verkrijgbaar, ook niet iets wat erop lijkt, dus ik keek eens verder en vorig jaar wist ik al dat ik eens bij Keen zou gaan kijken.

Vandaag kwamen mijn bestelde schoenen binnen. Ik had net zeven kilometer gelopen dus mijn voeten hadden een goed pasformaat. Ze waren te klein, niet al te, maar wel te. Die zijn dus al retour. De kleur die ik eigenlijk wilde was in mijn maat nog steeds niet in voorraad, dus ja toch maar wachten dacht ik en ik keek nog eens even verder rond in 'de winkel'. 

En ik zag nog andere leuke, eigenlijk beter voor mijn voeten, minder bandjes, dus ook minder knelpunten, maar wel bandjes op de goed plek. En die heb ik nu besteld, met kortingscode, die toch uiteindelijk wel verrekend zou worden mailde Barbara me. Het zijn niet de goedkoopste en ik heb nu twee paar gekocht, maar ja dat komt wel goed denk ik dan. 

Je kunt dan denken 'wat een gedoe', maar een winkel daar moet je al naar toe, dan ga je zitten passen, te klein, 'nee mevrouw we hebben alleen deze maat nog, maar misschien kunnen we hem nog bestellen, dan pas je wat anders, zit voor geen meter, kleur verkeerd, te kort te breed en dan neem je toch maar wat nog het beste zit op dat moment.

Keen is hier in de buurt niet te koop en zou dat al zo zijn dan hebben ze maar een paar modellen en is net jouw maat van het leukste model niet in voorraad. Ik zie echt heel veel voordelen in het thuiswinkelen hoor, je hebt ook veel meer keus!  

Nu maar weer afwachten.

Lekker gewandeld vandaag. Mir kwam op de thee en Joop kreeg zijn gerepareerde (nieuwe motor) fiets weer terug.

Ria Maandag 08 Maart 2021 at 7:28 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Wat zal dat lekker lopen. Leuk kleurtje ook.

Ellen, - 08-03-’21 20:59
Jeanne

Leuke modellen bij KEEN. Ik ken dat merk niet, ga ik eens onthouden!

Jeanne, (URL) - 08-03-’21 22:46
Sjoerd

Zelfs voor Heren zitten er leuke modellen bij. En het wordt zomer straks.

Sjoerd, (URL) - 09-03-’21 10:52
Jan K. alias Afanja

Veel stapplezier ermee!
Het zal er bij mij eerdaags ook eens van moeten komen om nieuwe stappers te kopen, maar ik heb er nog geen haast mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-03-’21 16:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.