Moe

Na alweer een nacht van weinig slaap loop ik 's morgens te tollen op mijn benen en heb ik ook geen zin de kou in te gaan. Daarom deed ik vanmiddag toen ik wat opgeknapt was een wat langer rondje. Deze fazant had er duidelijk meer zin in.

Toen ik net onderweg was kwam ik iemand tegen die zei dat het lekker wandelweer was, ik vond het koud, maar omdat ik nog een flink stuk voor de boeg had zette ik flink de pas erin, best lekker zei hij toch!?

Vanuit de verte 'nam' ik de boerderij van afgelopen week nog eens in het vizier, er zit al een gat in het dak en inmiddels weet ik dat hij wordt afgebroken wat niet iedereen even leuk vindt blijkbaar vandaar ook dat hij me aansprak, maar dat wist ik toen allemaal nog niet.

De boerderij kwam in beeld op zo'n historische site en het kwartje viel met naam en al erbij. Ik maakte me bekend maar hij reageerde niet. Ik plaatste mijn gemaakte foto erbij en toen kwam de vriendin in beeld, aantasting van de privacy vond zij het, terwijl erboven net zo'n foto van iemand anders stond, het moet toch niet gekker worden en ik werd ook nog voor leugenaarster uitgemaakt. Nu ja eind goed al goed, het hele spul werd verwijderd wat natuurlijk ook juist weer niet mijn bedoeling was, want nu kreeg ze haar zin.

Vandaar dat ik er maar even op voortborduur op mijn eigen plek, dit is de achterkant vanaf Noordgouwe gezien, het is voor het eerst dat ik het vanaf daar zie. Wie weet wat voor moois er voor in de plaats komt. Best benieuwd!

Ria Dinsdag 09 Maart 2021 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Heleen

Jij hebt in elk geval je zegje kunnen doen, misschien kun je nu vannacht wel slapen!! Ik hoop het voor je.
Als ik zo’n oud huis zie, ben ik zo benieuwd hoe het er van binnen uit ziet. Ik weet wel dat er weinig of geen onderhoud aan is gepleegd. Maar bij afbraak blijft er van die oude specifieke onderdelen van zo’n boerenhuis helemaal niets over. De kleuren, die vroeger werden gebruikt en het behang, kunnen heel bijzonder zijn.
Jammer vind ik dat, maar de eigenaar beslist en dat is goed.

Heleen, - 09-03-’21 22:22
ria

Ik lag er om half tien in, sliep tot twaalf dus dat had ik vast te pakken! Daarna wel weer een uur of twee gedraaid maar toch na half vier de klok niet meer gehoord. Lekker geslapen dus

ria, (URL) - 10-03-’21 09:01
Sjoerd

het blijft zonde om erfgoed af te breken. Dit soort panden moeten ze onder gemeentelijke monumentenzorg laten vallen.

Sjoerd, (URL) - 10-03-’21 09:26
Jan K. alias Afanja

‘Aantasting van de privacy …’ je zou er bijna wat van gaan denken op zo’n locatie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-03-’21 10:49
ria

@Jan ik zeg niks

ria, (URL) - 10-03-’21 13:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.