Doen en laten

Zo'n volle zak voelt bijna als een trofee! Dat heb ik toch maar mooi bij elkaar verzameld denk je dan, dank zij mij is de polder weer heel wat schoner. Het ging hier maar om een klein stukje weg, een doorgaande weg niet eens een N-weg, je mag er maar 60, maar iedereen rijdt 80 of harder. Brede bermen, waar alle weggegooide spullen in waaien.

Erg veel blikjes en plastic flesjes. Automobilisten zijn grote vervuilers. Ik vraag me toch af wat voor Tokkies dat zijn. Iemand met een klein beetje verstand doet zoiets niet meer.

Tekening ook weer klaar. 

En sinds twee echte kunstenaars dit zeiden:

'we waren erg verrast door je mooie tekeningen , erg mooi van kleur en mooie vormen, zelfs een portret van jullie samen...'

trek ik me nergens meer iets van aan.

Ik doe wat ik doe.

Ria Dinsdag 23 Maart 2021 at 5:55 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Van mij krijg je een medaille. Ik heb het opgegeven na een aantal keren zwerfafval tijdens mijn wandelingen te verzamelen. Is een gebed zonder end. Werd mij ook afgeraden i.v.m. drukke autoverkeer op provinciale weg. Ik hoop dat het invoeren statiegeld gaat helpen maar ik heb mijn twijfels.

Ellen, - 23-03-’21 19:00
Sjoerd

Ik snap ook niet waar al die rommel vandaan komt, een normaal mens doet dat toch niet…

Sjoerd, (URL) - 23-03-’21 21:18
Heleen

Groot gelijk dat je je van niemand iets aantrekt. Je bent ook hartstikke goed!

Heleen, - 23-03-’21 21:51
Jan K. alias Afanja

Je weet op die manier in elk geval wel waar je het voor doet. Maar het is onvoorstelbaar dat het nodig is. Ik heb volle blikjes altijd zwaarder gevonden dan lege. En toch lijkt een vol traytje lichter te zijn dan één leeg blikje als je dit zo ziet. Treurig. ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-03-’21 21:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.