Beleef Zonnemaire

In samenspraak met enkele prominenten uit het dorp Zonnemaire is er een wandeling uitgezet. Alleen zijn de heren een beetje de weg kwijt.
Een leuke tocht door de geschiedenis van Zonnemaire. Start bij de Smisse met een verse wafel en warme chocomelk volg de route in het verhaal dat je mee krijgt. 

Je moet toch wat als ondernemer om wat mensen op afstand bij elkaar te krijgen en vanmiddag wandelden met een groepje door Zonnemaire.

Het was niet druk, het waaide ook erg hard en na het nuttigen van de warme chocolademelk met slagroom en/of een wafel ging iedereen apart op stap. 

Het was een kort rondje, volgende week mag het wel iets langer, want dan is het weer en de week daarop en die daarna, we wandelen in het vervolg in plaats van op het terras te zitten. Daarna is er dan wel een biertje of gluhwein to go. Je kunt ook niet wandelen en gewoon gaan zitten (of staan) wachten tot je gaat natuurlijk....

Wij liepen met z'n viertjes en dronken daarna nog een gluhwijntje. Heel gezellig en het is weer eens even iets anders dan alleen maar wandelen.

Ria Zondag 28 Maart 2021 at 5:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Zoiets wilden ze ook in de stad Groningen doen, dat werd verboden. Gelukkig kan het daar nog wel.

Renesmurf, (URL) - 28-03-’21 21:03
Sjoerd

Zolang het veilig kan vind ik het allemaal prima. Iedereen wil leven…

Sjoerd, (URL) - 28-03-’21 21:15
Ellen

De horeca in Barneveld en Voorthuizen heeft proefrondjes georganiseerd. En vanwege de grote animo hiervoor gaan ze dat weer een aantal keren doen. Ik gun het de horeca want heb met ze te doen.

Ellen, - 28-03-’21 21:51
Jan K. alias Afanja

Dit lijkt me een stuk gezonder dan samen in een volle kerk zingen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-03-’21 12:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.