Putkast

Het was heerlijk vanmorgen in de polder. Er was niemand, en het was zoo stil. Ik deed maar een klein rondje, maar omdat het zo lekker was fietste ik ook gelijk daarna maar even naar Brouwershaven om bananen en appelflappen.

Daarna maakte ik nog foto's van de bloemen thuis. Ik heb nu eindelijk ook klaprozen nadat ik al zoveel zaad gestrooid en gezaaid heb wilde het maar niet lukken, maar er is nu in elk geval iets en er komt nog meer!

 Vanmiddag begon Joop met het (alweer) opuimen van de kast in de garage. Het is een grote lompe onhandelbare kast en hij vond dat hij weg moest, maar ja dan moest hij eerst wel leeg. En nu na vijf jaar en evenzoveel keer opruimen was het blijkbaar tijd. 

Na het opruimen werd mijn hulp ingeroepen want nu moest dat grote lompe ding uit elkaar en we kregen hem al niet eens van zijn plek. Het was een heel karwei, maar we hebben het geklaard, zoals we altijd alles klaren. Bij het kantelen van het gevaarte ging het bijna mis, het ging boven mijn macht en ik had de boel niet meer onder controle, gelukkig liep het goed af al stond ik een kwartier later nog wel te trillen op mijn benen.

Hij staat nu in plakjes bij de stoep nu moeten we hem nog op de stort zien te krijgen zonder trekhaak. Misschien is er iemand die een kratje bier wil verdienen, of iets anders lekkers...

Ria Maandag 28 Juni 2021 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Ina

Hier bellen we de gemeente en die komen het dan ophalen op een afgesproken tijdstip. Lekker handig.

Ina, - 28-06-’21 23:12
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het vandaag weer een benauwde dag. gelukkig hebben regen en onweer vanavond wat verkoeling gebracht.
Het tuintje staat er lekker kleurig en fleurig bij, Ria.
Ook hier haalt de gemeente op verzoek grof vuil thuis op. dat scheelt een heleboel zwerfafval in de natuur.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-06-’21 00:38
Sjoerd

Opgeruimd staat netjes…

Sjoerd, (URL) - 29-06-’21 08:39
John

Kloprozen hebben we hier heel lang gehad en opeens waren ze weg. Ik denk dat ze gewoon bepaalde omstandigheden nodig hebben.

John, (URL) - 29-06-’21 14:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.