Bijna rijp

Lekker op tijd aan de wandel vanmorgen, het was nog niet al te warm, maar eer ik thuis was droop wel het water uit mijn hoofd.

Na een douche de tekeningen weer buiten gezet en de rest van de middag lekker in de schaduw gezeten, want lekker is het in dat hoekje. Haakwerkje erbij en af en toe eens zwaaien.

Twee heel enthousiaste dames vanmiddag die zelf een kunstopleiding hadden gevolgd, de veren vlogen rond mijn oren, ze begrepen er niets van. Zoiets doet je wel heel goed natuurlijk.

Ik moest 'er iets mee doen', nou daar ben ik nu mee bezig denk ik.

Alles is rijp of toch bijna rijp. Er gaat binnenkort weer volo[ gemaaid worden, dan wordt het zo langzamerhand weer een kale boel... maar dat duurt gelukkig nog even want er is ook nog genoeg dat nog moet groeien..

Ria Woensdag 21 Juli 2021 at 6:41 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Die papaverbollen, prachtig. Mooi om een krans mee te maken. Maar dat zal niet de bedoeling zijn van de teler.

Ellen, - 21-07-’21 20:29
Sjoerd

Heerlijk toch, de natuur gaat gewoon verder.

Sjoerd, (URL) - 21-07-’21 21:40
Renesmurf

Ja, nu is het volop zomer, de mooiste tijd van het jaar, zolang er geen hittegolf komt.

Renesmurf, (URL) - 21-07-’21 22:31
Jan K. alias Afanja

Als ik dat zo her en der lees, dan is het bij jullie in het zuiden de laatste dagen blijkbaar toch wat warmer dan hier. Met wat lichte bewolking en een windje is het hier eigenlijk steeds zo rond de 22 graden. lekker zo!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-07-’21 11:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.