Groeien en bloeien

Zoals het er nu naar uitziet heb k tot diep in het najaar bloeiende klaprozen, dat zal ook wel een beetje aan vooral de wind liggen, maar er zijn nog knoppen zat. Erg leuk, ook al komen andere dingen nu wel wat in de verdrukking.

Vandaag heb ik niet buiten gezeten met mijn tekeningen, het was een beetje somber weer en ik dacht dat er misschien regen kwam. Ik heb mijn tuintje eens een beetje opgeruimd, aangeveegd en geknipt waar nodig want voor je het weet groei je onder de klimop.

Het stekje dat ik vorig jaar meenam uit Dreischor doet het ook nog steeds goed en staat nu in bloei.

De koper kwam zijn ingelijste tekeningen ophalen.

Vanmiddag wandelde ik een flink rondje met Paule, ik had een trui aan en het werd steeds warmer, dat was niet leuk meer het laatste stukje. Gelukkig zit zijn vrouwtje altijd klaar met lekkere appelsap en kon ik me daar even afdrogen.

Ria Zaterdag 24 Juli 2021 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Goed idee om ze ook in te lijsten. Het groeit en bloei dit jaar prima allemaal

Sjoerd, (URL) - 25-07-’21 08:09
John

Ja, in de tweede helft van de middag werd het best benauwd. Hier bleef het trouwens lang droog. Pas tegen zessen begon het wat te regenen, en nu schijnt de zon weer heerlijk.

John, (URL) - 25-07-’21 08:10
Jan K. alias Afanja

Gisteren was het best aardig weer hier, maar vannacht speelden donder, bliksem en bakken water de hoofdrol. Weer ruim 60 mm regen vannacht, zo kan het wel even toe voor een paar dagen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-07-’21 12:04
Dhyan

Kurkdroog hier, en de zon mag wel even wegblijven.

Dhyan, - 25-07-’21 14:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.