Zeg nooit nooit

's Ochtends lopen durf ik nog niet aan, eerst moet dat lijf maar een beetje warmdraaien en dat gaat nu nog het beste op de fiets, dat is ook lekker, misschien hou ik het er wel in.

Als iemand zeven jaar geleden nog tegen me gezegd had 'jij rijdt zomer 2021 's morgens in de vroegte op je fiets door de polder van Zonnemaire', dan had ik hem voor gek verklaard en keihard uitgelachen! Ik had al veertig jaar geen fiets meer aangeraakt en die polder... dat zou altijd wel een droom blijven.

Zo zie je maar, zeg nooit nooit.

Ik heb een aparte pagina aangemaakt voor de tekeningen de nieuwste zal ik er steeds bijplaatsen, oudere zijn er ook nog gewoon maar daarvoor moet je dan even langskomen. Het is gèèn onlinewinkel.

Een stuk of twaalf zijn er netjes ingelijst in verschillende lijsten met verschillende passepartouts. Die hangen in de kamer/keuken en iedereen is welkom om zonder verplichting te komen kijken want in het echt zijn ze echt veel mooier. Koffie en thee staan klaar en als Joop de koekjes nog niet opgegeten heeft zijn die er ook.

Ik ga niet meer op de stoep zitten, maar we hebben wel een hele gezellige bel tegenwoordig.

Het is even wennen, voor mij als je zoiets nog nooit gedaan hebt en hoe het het beste kan, maar ik denk dat ik het nu gevonden heb op deze manier, die het beste bij me past.

Ria Zaterdag 28 Augustus 2021 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Mooi toch als alles past…

Sjoerd, (URL) - 29-08-’21 08:00
John

Hier woont een vrouw die bijna de hele dag door op haar fiets zit. Ze verslijt echt kilometers elke dag. Ze is rond de 70.

John, (URL) - 29-08-’21 08:31
Jan K. alias Afanja

Goed bezig! Met koffie en koe erbij wordt het nog een gezellig winkeltje ook. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-08-’21 10:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.