Na de snee

Het is hier nog geen overvlieger wat de patient betreft. Gister is de dokter nog langs geweest vanwege de jeuk en waarschijnlijk komt dat door dat ene antibioticapilletje ingenomen vanwege de te plaatsen implantaten wat dus niet doorging. Iets anders ligt niet voor de hand. Hopelijk wordt het morgen minder, vandaag was dat nog niet.

Verder kreeg hij gisteravond een erg pijnlijke rechterschouder. Weer maar de dokter gebeld vanmorgen en dat zou hoogstwaarschijnlijk van de houding tijdens de operatie komen. Het is allemaal wat en zoiets bedenk je zelf niet natuurlijk.

Wel een nieuwe ervaring voor mij was dat ik hem moest scheren vanmorgen  vanwege de pijlijke schouder, poeh... best eng want aan één snee hebben we genoeg natuurlijk.

Nu maar hopen dat we komende nacht weer een beetje kunnen slapen, want dat wilde wat mij betreft weer niet erg lukken afgelopen nacht.

Verder besloot de dokter in overleg met de neuroloog weer terug naar de vorige bloedverdunners te gaan (xarelto).

Vandaag de pleister eraf gehaald, de wond ziet er goed uit, maar toch een behoorlijke snee van een cm of acht negen, misschien wel tien, ik heb niet gemeten. We kregen één nieuwe pleister mee, die we er gelijk maar weer opgeplakt hebben want de draadjes irriteren. Via internet gelijk een paar nieuwe pleisters besteld, zo handig toch.

Zo dat was het medische verslag voor vandaag.

Morgen weer leuk nieuws hoop ik.

Dat de eerste knop open gaat van de Tibouchina bijvoorbeeld. De twee stekken die ik heb zijn zo gegroeid de laatste paar maanden en zitten allebei vol knoppen!

Dat wordt feest deze herfst!

Ria Vrijdag 10 September 2021 at 5:16 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

dat is natuurlijk even wennen met een patiënt thuis. Vroeger lag je dan een week in het ziekenhuis voordat je naar huis kon.

Sjoerd, (URL) - 10-09-’21 20:26
Renesmurf

Samen slaan jullie je er wel doorheen, dat moet goedkomen!

Renesmurf, (URL) - 10-09-’21 21:54
John

Gelukkig heb ik een baard. Als ik straks geopereerd ben hoef ik daar iig niet naar om te kijken. :)

John, (URL) - 11-09-’21 08:28
Jan K. alias Afanja

Sterkte ermee verder! We hopen er maar het best van.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-09-’21 14:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.