Binnen en buiten

Joop had afgelopen nacht verzonnen dat dit jaar de grote parasol maar weer in de garage moest, dat was beter voor de parasol vond hij en ook voor de hoes, dus ja, dan moet dat ook gelijk maar.

Maar ja, ondertussen was er in de garage ook nogal wat veranderd en waar leggen, hangen, of zetten we hem dan weer neer. Bijkomend gedoe is dan weer dat je ook gaat vegen en dingen verzetten en voor je het weet ben je dan ook de klimop van de buurvrouw aan het knippen, dat moest nog voor de winter en nu is het gebeurd!

De laatste paar dagen doe ik 's middags even een rondje met Boefje het hondje van de buurvrouw, van 's morgens negen tot  's avonds zes is echt te lang ook al houdt ze het wel op natuurlijk. Boefje wandelt gezellig mee en als ze geen zin heeft doen we een klein rondje. Het is maar voor een paar dagen.

Ria Zondag 17 Oktober 2021 at 6:50 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Nog even en ze bellen de hondenuitlaatservice van Felius…

Sjoerd, (URL) - 18-10-’21 09:28
Jan K. alias Afanja

Van het gesleep met een grote parasol zijn we hier af sinds we dit voorjaar een zonnescherm hebben laten plaatsen. Ideaal.
Deze week staat het op hoofdlijnen winterklaar maken van de tuin op het programma.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-10-’21 09:45
John

De tuin is hier nog niet geheel winterklaar. Ik kijk hoever ik kom.

John, (URL) - 19-10-’21 07:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.