Zaterdag

Eindelijk weer eens lekker gewandeld vandaag, het was heerlijk rustig weer en nu de storm is gaan liggen kan je ook weer eens wat beter je ogen de kost geven. 

Ik zag een beest en bij navraag op de determinatiepagina van facebook blijkt dit de grauwe schildwants te zijn. Meestal weet je als je daar iets plaats met een paar minuten wat het is, erg handig. 

Voor de reat van de dag heerlijk zitten kleuren. Joop fietste en scharrelt met zijn nieuwe telefoon, de 'oude' staat te koop op marktplaats, echt nog zo goed als nieuw.

We aten pannenkoeken, ook echt een zaterdagmaal.

Ria Zaterdag 23 Oktober 2021 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, je komt van alles tegen en je hebt daar ook oog voor. Ik let weer op heel andere dingen als ik wandel. Zo leeft ieder zijn eigen leven.

Renesmurf, (URL) - 23-10-’21 21:40
Jan K. alias Afanja

Hier was het een lekker middagje om wat in de tuin bezig te zijn. Dit is weer het betere herfstweer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-10-’21 00:51
John

Het was heerlijk. Ik zag geen wantsen in de polder maar hele andere dingen.

John, (URL) - 24-10-’21 08:39
hanscke

Het is vandaag ook mooi. Strak blauwe hemel. Gek he, dat pannenkoeken zo aan het zaterdaggevoel kleeft.

hanscke, (URL) - 24-10-’21 16:41
Dhyan

Wat een schitterende foto’s weer. Mijn boerderij zolder is vergeven van de overwinterende wantsen. Als ze op mijn slaapkamer zitten dan mep ik er wel eens een dood, dan scheiden ze een stof af waarvan ik vind dat dat lekker ruikt, mijn vrouw vindt ze dan juist stinken en trekt een vies gezicht.

Dhyan, - 24-10-’21 19:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.