Randje vet

Vorige week donderdag werd de door de dokter voorgeschreven echo gemaakt van de bovenbuik, galwegen en lever. Het zou een dag of twee drie duren eer de uitslag bij de dokter zou zijn. Ik belde vrijdag al en de uitslag was binnen maar de dokter was er toen niet, dus ik moest wachten tot vandaag, maar hoefde me geen zorgen te maken.

Dat klonk al goed natuurlijk en rond half vijf belde ze vandaag. Alles was goed, geen rare afwijkingen gevonden behalve dan als je heeeel heeel erg goed keek misschien een heel klein randje vet bij de lever, maar op je vierenzeventigste is dat totaal geen probleem zei ze. Dus als de maag weer rustig is, de pillen langzaam minderen. Niet nodig die de rest van mijn leven te slikken. Terug naar nul pillen.

Supplementen slik ik ook niet, onzin als je gewoon goed eet dan heb je dat allemaal niet nodig. 

Tien kilometer gelopen vandaag, het was heerlijk! Wel wat koud, wanten en muts waren vooral vanmorgen geen overbodige luxe. 

Toch een foto gemaakt, ik zei eerst van niet, maar deze maakte ik in verband met mijn muts, die vond ik ergens en hij zit heel goed, maar vanaf de zijkant is het meer een puntmuts. Zo'n kol is heerlijk in je jas dat maakt een das overbodig, kortom er is breiwerk te doen.

Ria Maandag 29 November 2021 at 7:13 pm | | Standaard

zeven reacties

Ellen

Fijn dat alles goed was. Hier waren de wegen vanochtend glad. Maar in het bos en op de hei met de zon er bij was het heerlijk wandelweer.

Ellen, - 29-11-’21 20:10
Renesmurf

Ja, je kan er dus weer even tegen, mooi zo, op naar de winter.

Renesmurf, (URL) - 29-11-’21 22:01
Jan K. alias Afanja

0 pillen, dat noem ik echt jaloersmakend mooi. :-D

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-11-’21 22:10
Sjoerd

Mooi toch, APK weer achter de rug, en op die leeftijd ga je gewoon voor regelmatig onderhoud weer even langs…

Sjoerd, (URL) - 29-11-’21 22:29
Jeanne

Goede berichten, Ria, mooi!!

Jeanne, (URL) - 29-11-’21 22:52
John

Ja, op jouw leeftijd maakt een randje vet echt niet uit. Er zijn er de helft jonger die er een centimeter dik rond de lever hebben.

John, (URL) - 30-11-’21 07:46
irene

Gefeliciteerd!

irene, (URL) - 30-11-’21 16:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.