Uitgewapperd

Ze had het stiekem wat langer gelaten de laatste keer en misschien de keer daarvoor ook al,  want dat vind ze zelf leuker staan, mijn kapstertje. Maar ik heb er last van in de polder, dat gewapper voor je gezicht, net als je iets leuks ziet ben je het door dat haar weer kwijt. Het is een knotje of wat korter. Met een knotje was niemand het eens, dus dan dit, zodat het net niet in mijn gezicht wappert. Dit heet een page-bob.

Op de een of andere manier een beetje vreemde dag, alles wat ik van mezelf moest doen of wilde doen is gebeurd, dus wat dat betreft goed verlopen.

Nog steeds erg grijs, maar ook erg rustig weer, heerlijk stil in de polder. Vanmiddag deed ik een rondje met Paule, ik ben de invalster voor als iemand anders niet kan en dat was nu het geval.

Ria Dinsdag 25 Januari 2022 at 6:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Jeanne

Heerlijk, dat stille weer!

Jeanne, (URL) - 25-01-’22 21:48
John

Je kunt het dus weer even laten groeien. Ik trek me niets aan wat anderen van mijn haar vinden. Het is mijn haar, mijn hoofd.

John, (URL) - 26-01-’22 08:36
Sjoerd

Ik heb altijd mijn haar heel erg kort…

Sjoerd, (URL) - 26-01-’22 10:38
Jan K. alias Afanja

Mijn haar is tegenwoordig een stuk korter dan pakweg 45 jaar geleden. Maar het is nog wel steeds even dik, dus wapperen doet het nog niet snel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-01-’22 15:50
Greth@

Mooi koppie hoor! Lekker gemakkelijk te onderhouden :)
Ik vind het weer buiten maar 3x niks .. waar blijft die blauwe lucht en winters zonnetje?

Greth@, (URL) - 26-01-’22 16:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.