Gedoe

Naar het er nu naar uitziet hebben we een laptop voor Rita. Ik hoop zo dat het allemaal goed gaat want op Schiphol zit het ook niet mee. Het duurt nog een week, maar dan zal er ook nog niet veel meer personeel zijn daar.

Enkel een ochtenrondje met het hondje gedaan en vanmiddag boodschappen, veel vakken zijn leeg en iedereen loopt als een kip zonder kop. De boodschappen op zich zijn de helft duurder.

We hebben alvast maar een elektrisch kacheltje besteld. Voor de zonnepanelen zijn er nu al geen omvormers meer te krijgen en ik denk dat tegen de winter de elektrische kacheltjes ook op zijn, of tenminste drie keer duurder.

De rest van de dag gekleurd en hij is klaar, tenminste dat denk ik. Hier kan ik nog wel een hoop bij verzinnen maar of hij daar ook mooier van wordt... ik laat het even zo.

Ria Vrijdag 29 April 2022 at 7:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik vind het een bijzonder geslaagde tekening. Eigenlijk veel mooier dan in je oude stijl. Het voegt iets toe. Fijn dat jullie toch nog wat gevonden hebben voor Rita.

Sjoerd, (URL) - 30-04-’22 08:08
Jan K. alias Afanja

Dat vind ik ook echt een mooie tekening.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-04-’22 11:32
Margo

Prachtige boom.

Margo, - 01-05-’22 00:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.