Voorbereidingen

Geen oog dicht gedaan afgelopen nacht. Ik was op facebook een inzameling begonnen voor de laptop van Rita want het overzetten van Windows in het engels gaf nog weleens problemen wegens te weinig geheugen en omdat we zeker wilden zijn dat we toch iets hadden kocht Joop een tweedehands en haalde die gisteravond nog op in Zeeuws Vlaanderen, een gejakker natuurlijk.

En dan gedoe hoe ik dat moest doen, je maakt je toch onnodig druk. Dat geld is ruimschoots opgehaald en als van der Krieke nu ook een duit in het zakje doet blijft er over, want Windows overzetten kost standaard €75 en dat was nu al drie keer gebeurd (1x mislukt bij de onze, 1x fout want nederlands dus moest overnieuw en 1x de 'nieuwe'). Morgen horen we dat want de baas was er vanmiddag niet. Als er geld overblijft gaat dat mee, er is vast nog wel iets nodig, dat horen jullie dan vanzelf.

Dit gaat er mee. Links de rode laptop van gisteravond waar ook inmiddels Windows engels op zit, rechts de laptop die we kregen van iemand op Scharendijke, ook gebruiksklaar. Twee telefoons en een tablet van ons. Hoe ze dat verdelen moeten ze zelf maar zien. Misschien de ouders ook een telefoon, we horen het wel.

Namens Rita en ook Joop natuurlijk, alle goede gevers super bedankt voor de bijdrage! 

De rolkoffer staat inmiddels beneden, daar gaat alles is, alleen handbagage gaat er mee.

 

Ria Dinsdag 03 Mei 2022 at 7:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Volgens mij weten ze daar echt wel hoe ze zo’n apparaat opnieuw kunnen inrichten. Daar zou ik me geen zorgen over maken…

Sjoerd, (URL) - 03-05-’22 22:16
Renesmurf

Ja, geld is maar een raar ding. En men zoekt altijd de grens op.

Renesmurf, (URL) - 03-05-’22 22:26
ria

Sjoerd ‘ze’ zullen het wel weten maar Rita echt niet hoor. Ze zijn nu gebruiksklaar met een Engelse versie van Windows 10, daar kan ze wel mee uit de voeten.

ria, (URL) - 03-05-’22 22:42
hanscke

Ze zal er vast blij mee zijn. Mooi dat alles gelukt is

hanscke, (URL) - 03-05-’22 22:52
Jan K. alias Afanja

Ze zullen vast blij verrast zijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-05-’22 13:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.