Verhip

Vanmorgen een ochtendrondje, vanmiddag een rondje met het hondje en daarna een rondje met Mir over Haamstede, waar ze woont. 

Het was er een gezellige drukte er was een marktje, muziek en de Kunstschouw is ook begonnen. Er viel genoeg te zien. Ook mensen. Ik begin een beetje wereldvreemd te worden geloof ik, ik vergaap me meer aan de mensen dan aan de kunst, want was het nu het karakter van de markt en de Kunstschouw of is het echt zo dat de ouderen aan het verhippieën zijn. Ik zag nog nooit zoveel mannen met paardenstaarten en vlechten bij ellkaar met bijbehorende kleurrijke dames met doorrookt stemgeluid. Eentje kreeg zelfs inspiratie om 'ook weer eens wat te gaan doen' zoals ze zelf zei.

Mooie dingen heb ik nog niet gezien, maar we gaan nog wel een keer.

Het enige leuke vond ik dit. En nu ben ik gewoon vergeten een foto te maken van de lange dunne buis waarin verschillende kleuren zand vergruisde baksteen soorten klei vergruisde schelpen en weet ik wat niet meer laagje voor laagje zaten opgestapeld. Erg mooi om te zien. 

Ik ben versleten, je kunt beter een rondje door de polder doen maar dit is ook weleens een keertje leuk.

De papavers bloeien volop zag ik vanmorgen

en de zwarte toorts op de Rietdijk wordt elk jaar groter. Hij is prachtig!

Ria Zaterdag 11 Juni 2022 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Wat een mooie kleurige molen staat daar.
Dat soort markten en braderieën heb ik eigenlijk altijd al vermoeiend gevonden. Je kunt inderdaad beter een stuk lopen dan steeds maar wat drentelen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-06-’22 21:26
Sjoerd

Wandelen is een stuk makkelijker dan slenteren, van het laatste kun je echt moe worden.

Sjoerd, (URL) - 11-06-’22 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.